Sık Kullanılanlara Ekle  Açılış Sayfası Yap  Sitene Ekle  İletişim    Kurumsal 14 Temmuz 2007 / Cumartesi  
   Milliyet Online    Blog    Emlak    Arabam    İnsan Kaynakları    Cumartesi    Pazar    Ege    Seri İlanlar    Mobil 
   
 » Detaylı Arama

  SON DAKİKA
  ANA SAYFA
  YAZARLAR
  SİYASET
  EKONOMİ
  FİNANS
  DÜNYA
  SPOR
  GÜNCEL
  YAŞAM
  MAGAZİN
  ASTROLOJİ
  HAVA DURUMU
  OMBUDSMAN
  ÇİZERLER
  Sağlık
  Bilim ve Teknoloji
  Kültür ve Sanat
  Eğitim
  TV Rehberi
  Tatil
  Otomobil
Haber İndeksi Arşiv Haberci Üyelik Bülten
Yol çukur kaynıyor lambalar yanmıyor

Okur Hattı / Özgür Kaynar

Nuray Teski
Urla Çeşmealtı, belediye hizmetlerinden yararlanamıyor. Ada Yolu ve buradaki askeri dinlenme tesisine giden yol bunun en çarpıcı örneği. Buralar aylardır ihmal edildi, adım başı çukur var. Bazıları öyle derin ki kazalara neden oluyor, can yakıyor. Ayrıca Yalı Caddesi’nde lambalar uzun süredir yanmıyor, gece her yer zifiri karanlık. Kendimizi üvey evlat gibi hissediyoruz. Belediyeler artık sesimizi duysun, buralara hizmet getirsin.


Çevre sakinleri
Doğalgaz için kazılan yerler asfaltlanmadı
Bornova’da doğalgaz çilesi bitmek bilmiyor. Çamkıran’da yollar aylar önce kazıldı. Boru döşenen yerler uzunca bir süre açıkta kaldı, daha sonra belediye ekipleri asfaltladı. Ancak bazı sokaklara hiç el sürülmedi. 249 Sokak ve civarı nedense öylece bırakıldı! Ortalık toz ve pislikten geçilmiyor. Derin çukurlar araçlara zarar veriyor, sürücüler nereden geçeceğini bilemiyor. Buralar da bir an önce asfaltlansın.


Elektrik kesintisi
İzmir’in bazı yerleri yarın elektriksiz kalacak. Kesinti programı şöyle: 08.00-14.00: Kemalpaşa’da Ansızca, Kuyucak, Yenmiş, Sütçüler, Beşpınar, Akalan, Çambel köyleriyle civarı. 09.00-14.00: Konak’ta Zafer Tepe, Güneşli mahalleleri, Eşrefpaşa, Eskiizmir caddeleri ve 515/2, 526, 532, 537, 538, 539, 540, 541, 542, 543, 544 sokaklar. 18.00-21.00: Bornova’da Işıkkent Mah., 6172, 6175, sokaklar.


OKUR HATTI

Kentine sahip çık
Semtinizdeki, soka¤ınızdaki, çevrenizdeki sorunları duyurmak, şikayetlerinizi iletmek, çözüm bulmak için (0232) 464 59 30 numaralı telefonu arayın Faks: (0232) 464 14 02

ege@milliyet.com.tr








EGE
Emeklilik hakkında her şey
Yol çukur kaynıyor lambalar yanmıyor
Anadolu solu
Birinci sıradan 37’nciliğe...





Ege Ana Sayfa
Ekonomi
Spor
Rehber


Necati Çetiner
Özgür Kaynar
Reşat Kutucular
Deniz Sipahi

   
© 2006 Milliyet