Haber turu...
Hakemler sınıfı geçti
Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'nun 2007-2008 sezonu hakem hazırlık kampının son gününde, Süper Lig hakem ve yardımcı hakemleri, atletik testlere tabi tutuldu. MHK Başkanı Hilmi Ok, testleri başarıyla geçen hakemlerin yeni sezona hazır olduklarını söyledi.
Okçularımız Ada yolcusu
Erciyes Üniversitesi'nde kampını tamamlayan Okçuluk Milli Takımı, bugün Dünya Kupası için İngiltere'ye gidecek. 50 ülkeden yaklaşık 500 sporcunun mücadele edeceği organizasyona Türkiye'yi Natalia Nasaridze, Selma Kaya ve Begül Lokmanoğlu, Melike Atıcı, Songül K.Kayalar, Nilüfer Ergin, Göktuğ Ergin, Tunç K. Kayalar, Vedat Erbay, Emre Özdemir, Serkan Tuna ve Ulaş Şentürk temsil edecek.
Vogel sesleri
Kayserispor, Kartepe kampını Diyarbakırspor maçıyla noktaladı. Rakibini Leonardo İglesias (2) ve Mehmet Eren'in goleri ile 3-0 yenen Kayserispor'da futbolculara yarına kadar izin verildi. Basın Sözcüsü Yücel Şahin, bir yabancının gönderilmesi halinde, İsviçre Milli Takımı'nda 89 kez forma giyen Real Betisli Johann Vogel'i transfer edebileceklerini söyledi.
Bayanlar yenildi
19. Avrupa Yıldız Bayanlar Basketbol Şampiyonası finallerinde Türkiye, C Grubu'ndaki son sınavında ev sahibi Letonya'ya 85-75 yenildi. Milli Takım ilk yarıyı da 45-40 geride tamamladı. Gruptaki tüm müsabakalarını kaybeden Türkiye 13.'lük - 16.'lık klasman maçları oynayacak.
|
DİĞER HABERLER |
YAZARLAR |
|

Cafe
