Nurgül Yeşilçay'lı Hindistan filmi
Türkiye, Hintli firmalar için bir çekim merkezi olma yolunda ilerlerken, popüler Hint dizileri de İstanbul'u mekân tutuyor. 500 milyon kişinin izlediği Kasamsh Se ve Kayamath dizilerinin çekimi haziranda yapıldı. Dizilerden birinde evlenen çift balayı için İstanbul'a gelirken, dizilerin yayımında Türkiye reklamları gösterildi.
"Kasauti Zindagi Kay" dizisinin ekibi de 8 bölümün çekimi için İstanbul'a geldi. Bir macera filmi olan 'Mission İstanbul'un (Görev: İstanbul) çekimlerine eylülde başlanacak. Yönetmen Apoorva Lakhia tarafından çekilecek filmde Nurgül Yeşilçay ve Kenan İmirzalıoğlu'nun oynayayabileceği haberleri çıkmıştı. Turizm Bakanlığı Türkiye'de çekilen Hint yapımlarını destekliyor.
Bu arada geçen yıl İngiltere'de yapılan Bollywood'un büyük ödül töreninin İstanbul'da yapılması için görüşmeler sürüyor. Proje gerçekleşirse aralıkta Hint film sektöründen pek çok kişi Türkiye'ye gelirken, İstanbul Hindistan'da gündemin merkezine oturacak.

Cafe