Golcü Prica'da geri sayım
Trabzonspor, Danimarka'nın Aalborg takımında top koşturan İsveçli golcüyü en kısa sürede kadrosuna katmak için pazarlıklara hız verdi. Ömer Rıza, Southampton'a gidince Rade Prica'nın transferine son nokta koyulacakY.EMRE SEL/DHA
Bordo - mavili yönetim, İsveçli golcü Rade Prica'nın transferine odaklandı. Aalborg formasıyla geçen sezon Danimarka'da gol kralı olan 27 yaşındaki Prica'yı kadrosuna katmaya çalışan Karadeniz ekibi, Ömer Rıza'nın, İngiltere ikinci ligi ekibi Southampton'a gidişinin resmiyet kazanmasını bekliyor.
Başkan Yardımcısı Muzaffer Ermiş, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek, takıma gerekli takviyeyi yapmak için çaba harcadıklarını söyledi.
Pazarlıklara hız verildi
Ermiş, "Sezona güçlü bir kadro ile girmek istiyoruz. Şu anda isim vermek doğru olmaz ancak takıma direkt katkı yapacak futbolcular alacağız. Ömer Rıza'ya gelen bir teklif var. Transfer komitesindeki arkadaşlarımız bunu değerlendiriyorlar. Trabzonspor'un çıkarları doğrultusunda en iyi kararı vereceklerinden eminim. Kadromuza yapılması gereken takviyeler var. Bunlar takımı güçlendirmek adına gereken transferler. En kısa zamanda bu transferlerden sonuç almayı planlıyoruz" dedi.Bordo-mavili yöneticilerin, Rade Prica'nın kulübü Aalborg'la yapılan transfer pazarlıklarına hız verdiği, Ömer Rıza'dan gelmesi beklenen 1 milyon euro ile İsveçli golcünün işini bitireceği ifade edildi.
Ceyhun'a uyarı yoldaGürcistan U21 Milli Takımı ile önceki akşam Avni Aker'de oynanan hazırlık maçında sinirli tavırlar sergileyen Ceyhun'un, teknik heyet tarafından uyarılacağı bildirildi.
Ziya Doğan'ın, Gürcü oyuncularla birkaç kez tartışan yıldızla başbaşa bir görüşme yaparak bundan sonraki maçlarda daha dikkatli ve sakin olmasını isteyeceği vurgulandı.
Doğan'ın, transfer arayışları nedeniyle gergin olduğu ileri sürülen Ceyhun hakkında yönetime rapor vereceği de kaydedildi. Öte yandan dün izin yapan bordo - mavili takım, bu akşam yapacağı antrenmanla ligdeki Sivasspor maçının hazırlıklarına başlayacak.
Albayrak'a istifa çağrısı
Trabzonsporlu bir grup taraftar, Başkan Nuri Albayrak ve yönetim kurulunun istifa etmesi için kampanya başlattı. Beşikdüzü İlçesi'nde yaşayan bordo - mavililer, Albayrak'ın istifa etmesini, yerine de eski başkanlardan Mehmet Ali Yılmaz'ın gelmesini amaçlıyor. Taraftarlar adına açıklama yapan Mehmet Demirel, Trabzonspor'un son yıllardaki başarısızlığına çok üzüldüklerini belirterek, mevcut yönetimin görevi bırakmasını istediklerini söyledi. Başkan Nuri Albayrak ve mevcut yönetimin artık bordo-mavili kulübe faydalı olamayacağını savunan taraftarlar, şimdiye kadar 500'ün üzerinde imza topladıklarını vurgulayarak, kampanyaya devam edeceklerini ifade ettiler.

Cafe
