Gülen'den ilanlı kutlama
ABD'de yaşayan Fethullah Gülen, Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanı seçilmesi nedeniyle gazeteye tebrik ilanı verdi: Vatanımıza ve milletimize hayırlı olsun
ANKARA ANKA
ABD'de yaşayan Fethullah Gülen, 11. Cumhurbaşkanı seçilen Abdullah Gül'ü verdiği gazete ilanıyla kutladı, "Şahsına tevdi edilen bu önemli devlet başkanlığı görevinde zat-ı âlilerini tebrik eder, vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını dilerim" dedi.
Gülen, dünkü Zaman gazetesinde yayımlanan ilanda, Abdullah Gül'ün özel hayatında samimi ve mütevazı, devlet riyasetinde de vatanperver ve saygın devlet adamlığı ve kişiliği ile kendisini millete kabul ettirdiğini belirtti. Gülen'in tebrik ilanı şöyle devam etti:
"Sayın Gül Beyefendi'nin Meclis'te görev yapan vekillerin ekseriyetinin ittifakıyla Cumhurbaşkanlığı makamına layık görüldüğünü öğrenmiş bulunmaktayım. Şahsına tevdi edilen bu önemli devlet başkanlığı görevinde zat-ı âlilerini tebrik eder, vatanmıza ve milletimize hayırlı olmasını dilerim."

Cafe