AVCILAR'DAKİ PATLAMADA YARALANDILAR
Bomba, nişanlı çifti vurdu
Geçen yaz nişanlanan Pınar Arıkanoğullarından (25) ile Tolga Tarlak (27), alışveriş için gittikleri Avcılar'da ölümden döndü
Osman Kara - İstanbul
Avcılar'da Deniz Otobüsü İskelesi'nin yanındaki bir parkta önceki akşam patlayan bomba nedeniyle yaralanan beş kişi arasında nişanlı bir çift de bulunuyor.
Mustafa Burcu Parkı yanındaki konser alanında bulunan çöp konteynerine bırakılan bombanın uzaktan kumandayla patlaması sonucu yaralanan 5 kişi arasında bulunan olan nişanlı çift Pınar Arıkanoğullarından (25) ile Tolga Tarlak'ın (27) İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'nde tedavileri sürüyor. Belindeki çantasını delerek kalçasına ve sırtına isabet eden konteyner parçalarıyla yaralanan genç kız ameliyat edildi.
Bir tekstil firmasında çalışan Arıkanoğullarından'ın vücudundan metal parçaları çıkarıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu bildirilen genç kızın tedavisi devam ediyor. Genç kızın vinç operatörü nişanlısı Tolga Tarlak'ın da hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. İki bacağına şarapnel parçaları isabet eden Tarlak'ın da ameliyat edileceği belirtildi.
Çanta etkisini azalttı
Pınar Arıkanoğullarından'ın babası Turgut Arıkanoğullarından, kızı ve damadının ölümden döndüğünü belirterek şöyle konuştu:"Kızımın çantası parçalanmış. Çanta metal parçasının etkisini bir nebze olsun azaltmış. İkisi de ölümden döndü. Kızımla ve damadımla konuştum, yaşadıklarına inanamıyorlar" dedi. Arıkanoğullarından, kızı ve damadının masraflarının valilik tarafından ödendiğini ve kendileriyle yetkililerin sürekli olarak ilgilendiğini sözlerine ekledi. Aynı hastaneye kaldırılan Mesut Gemici (21) ile polis memuru Mikail Balta ise tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Cafe