Meydan'a 72'nci D&R
EKONOMİ SERVİSİ
D&R, 72. mağazasını İstanbul'daki Ümraniye Meydan Alışveriş Merkezi'nde açtı. Mağazanın açılışını Doğan Yayın Holding CEO'su Mehmet Ali Yalçındağ, Doğan Yayın Holding Yönetim Kurulu Üyesi Refik Aras ile D&R Genel Müdürü Kürşat Demircioğlu birlikte yaptı.
Açılış töreninde bir konuşma yapan Kürşat Demircioğlu, "2007 yılında 10. yaşını kutlayan D&R'ın, konseptiyle Türk halkının özlemini çektiği önemli bir boşluğu doldurduğunu ifade ederek, kısa bir sürede 70 mağazayı aşmış olmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını ifade etti.
Hedef 300 mağaza
Demircioğlu, 2007 yılında 83 mağazaya ulaşmayı, 2010 yılında ise mağaza sayısını 300'e çıkarmayı hedeflediklerini belirtti.750 metrekare alanda kurulan yeni D&R mağazasında, yerli ve yabancı kitap, dergi ve müzik ürünlerinin dışında, hobi gruplarıyla 33 bin çeşitte 65 bin ürünün yer aldığını belirten Demircioğlu, mağazanın artık bir gelenek haline gelen imza günleri, gala ve ürün tanıtımlarıyla da alışveriş molalarının adresi olacağını kaydetti.
Doğan Gazetecilik hissesi satışına Rekabet Kurulu onayı
EKONOMİ SERVİSİ
Rekabet Kurumu, Doğan Gazetecilik'in sermaye artırımında ihraç edilecek 22 milyon adet payın Deutsche Bank'a tahsis edilmesine onay verdi. Doğan Gazetecilik'ten İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na yapılan açıklamada, "Şirketimizin 78 milyon YTL olan çıkarılmış sermayesinin tamamı nakden karşılanmak suretiyle yüzde 28.2051 oranında artırılarak 100 milyon YTL'ye çıkarılması sürecinde, ihraç edilecek 22 milyon adet payın, mevcut ortakların yeni pay alma haklarının tamamen kısıtlanarak Deutsche Bank AG'ye tahsis edilmesine Rekabet Kurumu tarafından onay verilmiştir" denildi.Vatan gazetesinin Doğan Gazetecilik'e satışı konusu da Rekabet Kurulu'nun gündeminde.

Cafe