"Olağanüstü"
Türkiye-Yunanistan maçının İspanyol hakemi Mejuto Gonzalez Marca'ya verdiği demeçte, Ali Sami Yen Stadı'ndaki ortamdan çok etkilendiğini belirtti.
Gonzalez, "Olağanüstü. Çok az sahada yaşanan bir ortam var. Bizi artık tanıyorlar ve maksimum saygı gösteriyorlar. Stada geldiğimizde tüm etraf, stat dopdoluydu ve takımlarını şimdiden destekliyorlardı" dedi.
Türkler ile Yunanlar'ın arasında "ezeli rekabet" olduğunu herkesin bildiğini kaydeden İspanyol hakem, "Ama maç bittiğinde Türk seyircilerin, Yunan futbolcuları alkışlaması hafızalardan silinmeyecek bir andı" yorumunu yaptı.
Marca gazetesi ayrıca, maça iki sayfa ayırırken, "79. dakikada gol atan Amanatidis, Türk cehennemini tamamen susturdu ve Yunanistan'ı Avrupa Şampiyonası'na soktu" ifadesini kullandı.

Cafe