23 Ekim 2007 / Salı - 19:00
Polisten üniversite öğrencilerine paintball tabancalı müdahale!
Çukurova Üniversitesi'ndeki terörü protesto yürüyüşü sırasında yaşanan arbedede, öğrencilere müdahale eden polislerin, bir savaş oyunu olarak oynanan, boya dolu kapsüller atan havalı silah olan paintball tabancalar kullanması dikkat çekti. Öğrencilere boya kapsülleri sıkan polislerin, bu yöntemle onları dağıtırken, gözaltına alınacak kişileri tespitte de kolaylık olduğu için paintball tabancalar kullandığı kaydedildi.
Bu arada, olayların nedeninin öğrenciler arasındaki görüş çatışmasından kaynaklanmadığı, protestoları içine sinderemeyenlerin sataşması olduğu da belirtildi.
Yorumlar (2) |
|
|
|
|
Nıhayet
nıhayet aklı selım bırılerı cıkmısta bu yolu bulmus. yoksa arbedelerde daha cok vatandasımız kazaya kurban gıdecektı
[19:27 - diablo] yazarın tüm yorumları
Universitelilere dokunmayin
Dün Isviçre`de seçim oldu. Parlementoya kaçtane genç girdi biliyormusunuz. ! Yaslarini yazmiyayim, bizimkiler utanmasin.
[19:19 - Müthis Bora isviçre-alpleri] yazarın tüm yorumları