Cumhuriyet coşkusu
Denizlispor deplasmanından galibiyetle dönen Cim-Bom, perşembe günü Denizli ile bu kez kupada oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Denizli'ye karşı forma giyenler koşuyla yetinirken, diğer oyuncular şut çalışmasından sonra çift kale maç yaptı. Sakatlığı düzelen Sabri de dün takımla çalışmalara başladı. Denizlispor'a 2 gol atan Nonda ise diğer as futbolcuların aksine kendi isteğiyle çift kale maçta oynadı. Feldkamp'ın, Bouzid ve Barış'la sahada uzun bir görüşme yapması dikkat çekti. Sarı - kırmızılı futbolcular ve teknik heyet, antrenman öncesinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Türk Bayrağı etrafından toplanarak medyaya poz verdi.
Sakatlara yoğun tedavi
Galatasaray'da sakatlıkları devam eden futbolcular dünkü antrenmana çıkmadı. Lincoln, Linderoth, Ayhan ve Okan tesislerde tedavi olurken, Hakan Şükür sahada antrenör Cevat Güler yönetiminde takımdan ayrı bir çalışma yaptı. Ayhan ve Okan tedaviden sonra sahada bir süre koşu yapmakla yetindi. Sarı - kırmızılı kulüp doktorları, sakat oyuncuların en kısa sürede iyileşmeleri için çaba harcarken, Lincoln, Linderoth ve Hakan'ın, Denizlispor'la perşembe günü oynanacak kupa maçında da forma giyemeyecekleri bildirildi. Koşulara yeni başlayan Ayhan ile tedavisi süren Okan'ın da Denizlispor karşılaşmasında oynama ihtimalleri bulunmuyor.
Minik Karan Florya'daBordeaux şokundan sonra Denizlispor'u yenerek ligde yeniden liderlik koltuğuna oturan Aslan'da moraller düzeldi. Antrenmanda birbirleriyle sık sık
şakalaşan sarı - kırmızılı oyuncuların neşeli olmaları dikkat çekti. Song, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'den para alırken, golcü oyuncu Ümit Karan, Florya'ya getirdiği minik oğlu Ümit Can'la sahada oyun oynadı.

Cafe