Reklamcılar için ders zili çalıyor
EKONOMİ SERVİSİ
Hem sektör çalışanlarının hem de üniversite öğrencilerinin ilgiyle takip ettiği "Reklamcılar Tahtaya" eğitim semineri 17 Kasım Cumartesi günü "Pazarlama" konulu gündemiyle İTÜ Yabancı Diller Yüksek Okulu'nda yapılacak.
Seminerde Acıbadem Sağlık Grubu Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Neslihan Aksu "Sağlıklı İletişim", marka danışmanı Güven Borça "Başka Akmerkez yok", Doğan Gazetecilik Reklam Grup Başkanı Viki Habif "Gazeteler nereye koşuyor?", Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Haluk Gürgen "Kurumsal itibar ve marka" ve Samsun Şehri Marka İletişim Koordinatörü Mustafa Çakır da "Şehir markalaşması" başlıklı sunumlar yapacaklar.
Uluslararası Reklamcılık Derneği'nin (IAA) "Reklamcılar Tahtaya Eğitim Seminerleri"nde öğrencilere her ders günü için bir katılım belgesi veriliyor. Bir eğitim yılında 4 kez yapılan bu seminerlerin tümüne katılanlaraysa "Katılım Sertifikası" sunuluyor.

Cafe