Doğan, Katalog'da, Seat Pagine ile ortak olacak
Doğan Yayın Holding A.Ş., bağlı ortaklığı Katalog Yayın ve Tanıtım Hizmetleri A.Ş.'de Seat Pagine Gialle S.P.A. ile yüzde 50 ortak olacak.
Doğan Yayın Yayın Holding A.Ş'den İMKB'ye yapılan açıklamada, şirketle Avrupa'nın önde gelen katalog şirketi Seat Pagine ile telefon rehberi üretimi ve pazarlaması alanında Türkiye'deki fırsatları birlikte araştırmak ve ortak bir iş planı oluşturmak konusunda bir ön protokol imzalandığı ve söz konusu ön protokol kapsamında oluşturulan iş planının genel hatları üzerinde mutabakata varıldığının daha önce kamuya açıklandığı hatırlatıldı.
Bu kapsamda Doğan Yayın Holding'in, yüzde 100 iştiraki bağlı ortaklığı Katalog Yayın'ın yeni pay alma haklarının tamamen kısıtlanması suretiyle ödenmiş sermayesinin 4 milyon 800 bin YTL'den 9 milyon 600 bin YTL'ye artırılmasına ve artırılacak sermayeyi temsilen ihraç edilecek beheri 1 YTL nominal değerli 4 milyon 800 bin adet hissenin tamamının Seat Pagine'ye satışının yapılarak tahsis edilmesine karar verdiği duyuruldu.
Sermaye artırımının tamamlanmasıyla Katalog Yayın sermayesinde Doğan Yayın Holding ile Seat Pagine'nin eşit paya (yüzde 50-50) sahip olacağı kaydedildi.

Cafe