Haber turu...
Alpay kovuldu
Alman İkinci Ligi takımlarından FC Köln'de forma giyen Türk oyunculardan Alpay Özalan, kadro dışı bırakıldı. Express gazetesi, Alpay'ın bundan sonra yapılacak maçlarda oynatılmayacağını belirterek, teknik direktör Christoph Daum'un, "Alpay'ı artık FC Köln ile bütünleştiremiyorum" dediğini yazdı. Takım menajeri Michael Meier, "Köln'de bugüne kadar daha zor kararlar da aldık. Bencillikler genel bir hale gelmemeli" derken, Alpay ise özel bir Türk televizyonuna Daum'un tutumunu eleştirerek, "O artık eskiden tanıdığım Daum değil" yorumunu yapmıştı.
Filede Avrupa sınavı
Voleybolda Avrupa Challenge Kupası'nda mücadele eden Vakıfbank Güneş Sigorta, 2.tur ilk maçını bugün deplasmanda Macaristan'ın Betonut NRK Nyiregyhaza takımıyla yapacak. Nyiregyhaza kentindeki karşılaşma TSİ 19.00'da başlayacak.
Nike'ta final
20 Ekim'de başlayan, İstanbul, Ankara ve İzmir'de 12 halı sahada gerçekleşen Nike "Futbol Oynuyoruz" halı saha turnuvası final maçı 25 Kasım'da Etiler Naturel Park'da oynanacak. Futbolseverlerden büyük ilgi gören turnuvaya 1577 takım ve yaklaşık 13 bin kişi katıldı. Turnuva şampiyonu olan takım, elemelerden çıktığı sahada haftada bir saat olmak üzere bir senelik bedava üyelik kazanacak.
Aras'a ziyaret
Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı 'Perakende Günleri'nin taşıma sponsoru Aras Cargo'nun, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'ndaki standında bir araya geldiler. Tüm oyuncular Aras Cargo'nun sunduğu tüm hizmetler ve son sosyal sorumluluk projesi 'Yeşile Hayat, Hayata Yeşil' adlı ağaçlandırma kampanyası hakkında bilgilendirildiler.
İlginç konuk
GS TV'de yayınlanan Sultani'den Zirveye programının bu haftaki konuğu Galatasaray Eğitim Vakfı 2. Başkanı, Avukat ve Yazar Yiğit Okur olacak. Volkan Karsan'ın hazırlayıp sunduğu bu akşam saat 21.30'da ekrana gelecek.

Cafe