Beşiktaş'ın çilesi bitmiyor!
Cezalı ve sakat oyunculardan dolayı 6 futbolcusundan yoksun olarak dünkü maça çıkan Kartal'da Tello ile Cisse cezalı duruma düştü. İki oyuncu da Rize maçında yokEksik oyuncularından dolayı sıkıntılı bir süreç yaşayan Beşiktaş, dünkü Gençlerbirliği OFTAŞ maçına 6 as oyuncusundan yoksun olarak çıktı. İbrahim Toraman cezalı, Gökhan Zan, Serdar Kurtuluş, İbrahim Kaş, Diatta ile Mehmet Yozgatlı, sakatlıklarından dolayı görev yapamadı. Ancak siyah - beyazlılar, dün de iki oyuncusunu kaybetti.
Ankara deplasmanında sarı kart gören Tello ile Cisse cezalı duruma düştü. Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan ancak aceleyle dünkü karşılaşmaya yetiştirilen Tello, Cisse ile birlikte Çaykur Rizespor karşılaşmasına çıkamayacak.
Gençlerbirliği OftaŞ karşısında kadro kurmakta zorlanan Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, PAF takımında forma giyen Koray Şanlı'yı da dün ilk kez 18 kişilik kadroya aldı.
Stres dizboyu

Cafe