28 Kasım 2007 / Çarşamba - 20:25



Midyat'ta köy papazı fidye için kaçırıldı!

      Mardin'in Midyat ilçesinde aracı terk edilmiş olarak bulunan papazın fidye için kaçırıldığı ileri sürüldü.
      Midyat Kiliseleri Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Anto Nuay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, aracı terkedilmiş olarak bulunan Barıştepe köyü papazı Edip Gabriel Savcı'nın fidye için kaçırıldığını idda etti.
      Olaydan sonra papazın telefonuyla bir rahip arkadaşlarının arandığını söyleyen Anto Nuay, "Papazın telefonuyla rahip arkadaşımızı arayan kişiler, papazın ellerinde olduğunu ve 300 bin avro karşılığında serbest bırakacaklarını söylediler. Daha sonra aynı numaradan 'Akıllı olun 300 bin avro getirmezseniz öldürürüz' yazılı mesaj gönderdiler" diye konuştu.
      Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
     
     
Yorumlar (9)

Bunuda siyasi sorun halıne getırırler.

papazı kaçırdılar geçmiş olsun. bakın görün yarın öbür gün siyasi kriz çıkar papaz bulunmazsa iki tane eşkiyanın yüzünden. . .

[00:27 - savanur]   yazarın tüm yorumları


Papaz kaçtı oynamak mı?

Biz Osmanlı olma asaletini ne zaman kaybettik? Bizden farklı olanlara karşı nasıl naziler gibi yaklaşmaya başladık?böyle gidersek daha çoook bölünürüz. . .

[00:01 - ezgineva]   yazarın tüm yorumları






© Copyright 2007 Milliyet.