'Şansımızı kullandık'
Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, rakibe pozisyon vermeden galibiyete ulaştıklarını söyledi, "Kazanmak istiyorduk ve şansımızı iyi kullandık. Serkan tek kelimeyle iyi bir oyuncu" dedi
Panionios karşısında 3 puanı 3 golle alarak gruptan çıkma şansını sürdüren Cim-Bom'da teknik patron Karl Heinz Feldkamp, iyi konsantre olarak galibiyete ulaştıklarını vurguladı.
Alman hoca, "Kazanmak istiyorduk ve şansımızı iyi kullandık. 2-0'lık skordan sonra maç bizim için bitmiş gibiydi, ama 3-0 daha iyi oldu. Rakibimize pozisyon vermeden kazandık. Önceki maçların ilk dakikalarında goller yemiştik, ama bu kez öyle olmadı" ifadelerini kullandı. Kalli, Yunanlı bir gazetecinin "Gol açık ofsayttı. Sizin görüşünüz nedir?" sorusuna ise "Bu benim işim değil, hakemin işi" yanıtını verdi. Bir gol atan ve bir de penaltı yaptıran Serkan için, "Tek kelimeyle iyi bir oyuncu" diyen tecrübeli hoca, Hakan Şükür'ün attığı golden sonra kendisine sarılması için de "Hakan yaptığı bu hareketle aramızdaki ilişkiyi göstermiş oldu" yorumunu yaptı.
Panionios'un hocası Ewald Lienen ise hak etmedikleri bir yenilgi aldıklarını söyledi. Alman teknik adam, "Değerimiz bu değildi. Apaçık ofsayt olan bir gol yedik. Hakemler bunu görmedi. 3-0 açık bir skor ama biz bunu hak eden bir takım değiliz" ifadelerini kullandı.

Cafe