TRABZONSPOR GENEL KURULU'NDA SON DAKİKA SÜRPRİZİ
Kongre ertelendi
15-16 Aralık'taki Genel Kurul, ileri bir tarihe ertelendi. Yönetim buna gerekçe olarak, Seyfullah Hacımüftüoğlu'nun başvurusu sonrasında yaşanan hukuki süreci gösterdi
Trabzonspor'da, bu hafta sonunda yapılacak olağan genel kurul ileri bir tarihe ertelendi. Kulübün internet sitesinden yapılan resmi açıklamada, kulüp üyesi Seyfullah Hacımüftüoğlu'nun İçişleri Bakanlığı'na dilekçe verdiği ve 2007 yılı aidatını yatırmamış olması nedeniyle genel kurul toplantısına katılacaklar listesinde yer almadığını, bu uygulamanın ise yanlış olduğunu belirttiği kaydedildi.
Açıklamada şöyle denildi:
"Bu görüş Trabzon Valiliği'nin 20.11.2007 gün ve 2039 sayılı yazısı içeriğinde aynı şekliyle yer verilmek suretiyle belirtilen nedenlerle dernek tüzüğünün değiştirilmesi istenmiştir. Tüzük değişikliği yapılmasının istenmesi işlemi, kulübümüz tarafından hukuki görülmeyerek Trabzon İdare Mahkemesi'nde dava konusu edilmiştir. Böylesi kritik bir konuda yaşanan gelişmeler ve Bölge İdare Mahkemesi'nin dava süreci devam ederken valilikten görüş istemesi, valiliğin de konuyu tekrar kulübümüze aksettirmesi, genel kuruldan önce kararın kesinleşmeyeceği gerçeğini ortaya koymuştur. Kulübümüzün muhtemel bir kaos ortamına sürüklenmemesi ve borsada olan şirketin organizasyon yapısı düşünülerek, ileride telafisi imkansız zararların doğmasını engellemek bakımından, kongrenin, Dernekler Yönetmeliği 14. maddesi gereğince ileri bir tarihe ertelenmesine oybirliğiyle karar verilmiştir."
Üç gence fırsat
Teknik Direktör Ersun Yanal, Trabzonspor'un altyapısına önem vereceğini önceki akşam yapılan antrenmanda gösterdi. başarılı çalıştırıcı, PAF takımında forma giyen Kadir Keleş, Abdullah Karmil ve Göksu Alhas'ı A takımla birlikte antrenmana aldı. Yanal'ın üç futbolcuyu deneyeceğini, devre arasında yapılacak kampa da alabileceği öğrenildi.
'Tek eksik şampiyonluk'
Trabzonspor'un defansında forma giyen Çağdaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak Fenerbahçe karşısına moralli çıkmak istediklerini söyledi. Bordo - mavili oyuncu, "Milli takımda oynadım, ülkenin 4 büyük takımından ikisinde forma giydim. Tek eksiğim şampiyonluk görmek. O duyguyu da inşallah Trabzonspor'da yaşarım" dedi.
Tolga sakatlandı
Trabzonspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını dün yaptığı tek antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Ersun Yanal yönetimindeki çalışmaya Gökdeniz katılmazken, yapılan çift kalede sağ kasığında ağrı hisseden Tolga Seyhan idmanı yarıda bıraktı. Bordo - mavililer, düz koşunun ardından istasyon ve yarı sahada çift kale maç yaparak, hafta sonu oynanacak karşılaşmanın taktiğini denedi.

Cafe