
Niye Halil Ergün?
Gece gezmelerimi Kanal D'deki reyting rekortmeni 'Yaprak Dökümü'ne göre ayarlıyorum. Başroldeki Halil Ergün'e, Güven Hokna'ya, Tolga Karel'e hayranım. Harika oynuyorlar. Zaten dizide zayıf bir tek oyuncu yok. Çok iyi bir iş ortaya çıkarıyorlar. E iş iyi ya, aşağı çekmek lazım. Önce Tolga Karel'e taktılar. Gerçi Tolga Karel de az malzeme vermedi basına! Ama Halil Ergün ne yaptı? Hiç. Bir gece eğlence dönüşü doğal olarak bir iki kadeh içmişken trafik polislerini üstüne saldılar. Tesadüfe
bakın ki televizyon kameraları oradaydı! Rezaletin bini
bir para. Halil Ergün'ün karizmasını çizmek için sanki el birliği edilmişti. Şimdi de özel yaşamını irdeliyorlar.
Ne ayıp! Ayrıca kime ne? Halil Ergün yıllardır alnının akı ile sanatını
icra ediyor. Bir ara siyasete girerek belediye başkanlığına soyunmuştu. Ama hep o efendi, demokrat duruşunu bozmadan. Neden biz basın ve toplum olarak yükselen değerlerimizi paçalarından tutup aşağı çekmeye meraklıyız? Neden utanma hislerimizi yitirdik? Neden birbirimizin özel hayatına bu kadar meraklıyız? Söyle bir silkinip kendimize gelsek çok iyi olacak.

Zuma İstanbul'da
Londra'nın ünlü ve bol ödüllü Japon lokantası Zuma 31 Ocak'ta İstanbul'da şube açıyor. İstanbul'daki Zuma bir Doors Group lokantası olacak. (Doors'un diğer lokantaları şunlar: A'Jia, Anjelique, Da Mario, Kichenette ve Wan-Na.) Pek çok girişimcinin talip olduğu Zuma'yı İstanbul'a getiren Levent-Rıza-Bülent Büyükuğur kardeşler ve ortakları Berk Ekşioğlu'nu kutluyorum. Şaka değil; Zuma, Londra ve Hong Kong'dan sonra dünyadaki üçüncü şubesini İstanbul'da açıyor. Zuma, Ortaköy'deki Radisson SAS Bosphorus Hotel'in giriş katında olacak. Boğaz manzarası ayaklar altında. Zuma İstanbul, Londra'dakinden farklı olarak iki kattan oluşuyor. Üst katta yüksek volümlü müzik dinlenen bar, alt katta ise daha düşük ses düzeyinde müziğin çaldığı ana yemek salonu bulunuyor. Sushi Bar ve Robata Grill Bar da alt katta hizmet verecek. Dekorasyonda kullanılan mobilya ve aksesuarların büyük kısmı Brezilya'dan Japonya'ya kadar dünyanın dört bir yanından getirilmiş. Burada da Londra ve Hong Kong'da olduğu gibi açık mutfak sistemi var. Zuma İstanbul yemekleri ve sunumu kadar kokteylleri ile de adından söz ettirecek. Kokteyller, Londra'dan gelecek barmenler tarafından hazırlanacak. Zuma İstanbul öğle-akşam açık olacak ve çok konuşulacak.
Olmadı Emel Sayın
Pazartesi günü gazetelerde, hafta sonu ise pek çok magazin programında Emel Sayın'ın açıklaması yer aldı. Emel Sayın, 2008'e yeni bir aşkla girdiğini ama hiçbir paparazzinin bu aşkıyla kendisini yakalayamayacağını iddia ediyordu. Üstelik, kendisini sevgilisiyle yakalayacak gazeteciye de bir daire vereceğini söylüyordu. Bu açıklamayı Emel Hanım'a yakıştıramadım. Emel Sayın, sayısı bir elin parmaklarını geçmeyen sanatçılardan biridir. Ona saygı
ve sevgimiz sonsuz. Böyle büyük bir sanatçının, yeni yetmeler gibi gazetecilerle iddiaya tutuşması, bu yolla magazin sayfalarına manşet olma numarası bana her açıdan ucuz geldi. Ayrıca ben Emel Hanım'ın yen bir sevgilisi olduğuna da asla inanmıyorum. Peki o zaman bu çok ucuz numaraya ne gerek vardı? Nedeni çok basit. Emel Sayın uzun bir aradan sonra bir
TV kanalında Mehmet Ali Erbil ile diziye başladı. 'Aşkım Aşkım' adlı bu dizi pek de istendiği gibi gitmiyor. Galiba birileri Emel Sayın'a "Ortaya bir
laf at, gündeme gelirsin, reklamın olur" dedi. Koskoca Emel Sayın da bu oyuna geldi. Düşünebiliyor musunuz? Şimdi onlarca genç gazeteci sette veya evinin önünde Emel Sayın'ı takip edecek, yaşamını röntgenleyecek. Değer miydi?
Timur Selçuk The Plaza Hotel'de
İstanbul Barbaros Bulvarı'ndaki The Plaza Hotel'in çatı katındaki Sky Bar'da geçen kış Erol Evgin program yapmış ve çok büyük ilgi görmüştü. Şimdi de Sky Bar'da saygın müzik adamı ve yorumcu Timur Selçuk'u izleme fırsatı bulacağız. Timur Selçuk nostalji rüzgarları estireceği bu programını sadece üç kez tekrarlayacak.
İlk gala 11 Ocak'ta. Sonrakiler de 18 ve 25 Ocak'ta. Rezervasyon için telefon numarası (0212) 370 20 20.
sdudek@posta.com.tr
|
DİĞER HABERLER |
YAZARLAR |
|

Cafe