Selçuk unutuldu!
Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico hazırlık kampı boyunca orta sahada görevlendirdiği Selçuk Şahin'in cezalı olduğunu son gün öğrenince apar topar Kemal'i denedi
YUSUF KOBAL
Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, 10 gün süren Antalya kampında sürekli olarak Selçuk'u lige hazırlamasına rağmen İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında Kemal'e görev verecek. Brezilyalı hocanın bu kararının altında ciddi bir unutkanlığın yattığı ortaya çıktı.
Ligin ilk yarısının son maçında Trabzon'a karşı forma giyen ve gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Selçuk'un durumunu tüm teknik heyetin gözden kaçırdığı, Appiah ve Deniz'in sakatlığından orta sahanın geride kalan tek alternatifi olan Kemal'in son iki günde ilk on bir için denendiği öğrenildi.
Teknik Direktör Zico, Kayserispor ile oynanan kupa maçında da sahaya sürdüğü Selçuk'u, Antalya kampının son gününde yapılan hazırlık karşılaşmasında da ilk on birde görevlendirdi. 20 dakika sahada ısınan tecrübeli oyuncunun cezalı olduğu anlaşılınca tribünde oturan Kemal apar topar aşağıya çağrıldı ve Selçuk oynatılmadı.
Brezilyalı hocanın Selçuk ile yaptığı görüşmede "Sen cezalı mısın?" diye sorduğu ve "evet" yanıtını alınca da tüm planlarını değiştirdiği bildirildi. Son iki gündür yüzüne bakılmayan Kemal'in adeta üstüne titreyen ve müzmin yedek olan bu oyuncuyla özel olarak ilgilenen Zico ve ekibinin böyle bir hataya düşmesi ise bir hayli yadırgandı.
Sevilla yenildi: 0-2
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Sevilla, İspanya Ligi'ndeki son maçında Athletic Bilbao'ya 2-0 yenildi. Ev sahibi ekibin gollerini 28. dakikada Yesta ile 68. dakikada Susaeta attı. 35 bin seyircinin izlediği karşılaşmanın 53. dakikasında ise Sevilla'dan Escude kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
Gecenin diğer karşılaşmasında ise Barcelona, Real Murcia'yı sahasında 4-0 mağlup etti.

Cafe