Ersun Yanal'ın umudu transfer
Trabzonspor'un hocası, yönetimden üç mevkiye üç yabancı futbolcu talebinde bulunarak, "Transfer yapılmazsa bu kadroyla ligi istediğimiz yerde bitirebilmemiz çok zor"dediTransfer sezonunun 6 Şubat'a uzatılmasıyla rahat bir nefes alan Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, yeni transferleri Antalya kampında görmek istediğini yönetime iletti.
Mısırlı sol kanat oyuncusu Sayed Moawwad dışında, yönetimden forvete, orta sahaya ve stopere olmak üzere üç yabancı transferi daha isteyen Yanal, 10 futbolcudan oluşan alternatif ikinci bir transfer listesi hazırladı. Yönetime, "Transfer yapılmazsa bu takımla ligde üst sıraları zorlamamız çok zor" diyen Yanal, mevcut kadrodan ise kimseyi göndermeyi düşünmüyor. Yanal'ın, yabancı futbolcularla satın alma opsiyonu Trabzonspor kulübünde olmak üzere, sezon sonuna kadar kiralık anlaşma teklifini de getirmesi yönetim tarafından olumlu karşılandı. Bu arada ülkelerinin milli takım kamplarında bulunan Jabi ve Sayed Moawwad'ın gelişinin uzaması Yanal'ın moralini bozdu.
Albayrak'a afiş tepkisi
Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak'ın şehrin çeşitli yerlerindeki bilboardlara astırdığı, "Akyazı projesi" fotoğrafının altına, "Bu projede emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" yazısına tepkiler artıyor. Bazı taraftarlar afişlere sprey boya ile "Rant, çıkar, yalan ve defol" yazarken, bazı taraftarlar ise projenin hayalden öteye gidemediğini savunuyor. Bu arada 8-9 Şubat tarihlerinde yapılacak olan kongrede aday olup olmayacağı belirsizliğini koruyan Başkan Nuri Albayrak'ın aday olması yönünde kendisine gelen baskılardan dolayı net bir açıklama yapmadığı ve çeşitli kesimlerle görüşmelerini sürdürdüğü belirtildi.Antalya'ya gittiler
FOTOĞRAF: YUNUS EMRE SEL/DHA
Trabzonspor, Fortis Türkiye Kupası maçları nedeniyle lige verilen aradan yararlanarak kamp için Antalya'ya gitti. 24 kişilik futbolcu kafilesi ile Antalya'da kamp yapacak olan bordo mavililerde teknik direktör Ersun Yanal'ın futbolcuların kongre döneminden etkilenmemesi için böyle bir karar aldığı belirtildi. Antalya Belek'teki Spice otelde 9 gün kamp yapacak olan bordo mavililer 9 Şubat günü 12.30'da Trabzon'a dönecek. 
Cafe