Yıldırım belgeseli
Fenerbahçe Televizyonu, 15 Şubat'ta 10. yılını dolduracak olan Aziz Yıldırım'ın öyküsünü "Bu sevda bitmez" belgeseliyle ekrana getirecek
Fenerbahçe Televizyonu, 15 Şubat'ta başkanlığında 10. yılını dolduracak olan Aziz Yıldırım'ın bu süreçteki yolculuğunu "Bu Sevda Bitmez" belgeseliyle ekranlara getirecek.
15 Şubat 1998'de 1 oy farkla başkanlığa seçilen Yıldırım döneminde yaşananlar, camia ve kulüpteki değişim, süreci yaşayanların anlatım ve izlenimleriyle izleyiciyle buluşacak.
Halit Kıvanç'ın seslendirdiği belgeselde, Fenerbahçe Kulübü'nün eski başkanlarından Ali Şen, Güven Sazak, yöneticiler Vefa Küçük, Köksal Özbek, futbolcular Cemil Turan, Can Bartu, Baliç, Andersson, eski hocalar Aydın Örs, Daum, Fenerbahçe Kulübü yönetim kurulu üyeleri, Başkan Aziz Yıldırım'ın kızları Gülşah ve Hande Yıldırım, spor ve sanat dünyasından Necmi Tanyolaç, Ertuğrul Özkök, Togay Bayatlı, Kıraç, Cem Yılmaz gibi yaklaşık 50 isim, 10 yıllık süreçte yaşanan olayları ve Aziz Yıldırım'ı anlatacak.
UEFA'dan baskın
Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden ve ikinci turda İspanya'nın Sevilla takımıyla 20 Şubat Çarşamba günü İstanbul'da karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe'de futbolculara doping kontrolü yapıldı.UEFA'nın görevlendirdiği iki doktor, Fenerbahçe'nin önceki gün yaptığı antrenman öncesi Samandıra Kamp Merkezi'ne sürpriz bir şekilde gelerek, doping kontrolü amacıyla 10 futbolcudan idrar numunesi aldı.
Kulüp doktoru Piyer Arzuman, bu kontrollerin rutin olduğunu vurgulayarak, "Doktorlar tabiri caizse tesisleri basarak, kura sonucu 10 oyuncudan örnek alıyor. Bizim için sürpriz oldu. Ancak bu kontroller daha önce de yapılmıştı. Normal prosedür yerine getiriliyor" dedi.

Cafe