|
28 Şubat 2008 / Perşembe - 20:25
|
Kaybolan gencin cesedi kuyuda bulundu
Mehmed Hakkı ÖZBAYIR/MANİSA, (DHA)
MANİSA'da, su kuyusunda genç bir erkek cesedi bulundu. Tanınmayacak halde bulunan cesedin bir süre önce kaybolan 17 yaşındaki İsmail Ateş'e ait olduğu tespit edildi.
Horozköy Bağcılık Araştırma Enstitüsü'nün bahçesindeki bir su kuyusunda bir ceset bulunduğu ihbarını alan polis ve itfaiye ekipleri harekete geçti. 17 metre derinliğindeki kuyunun dibinde, genç bir erkeğe ait olduğu anlaşılan şişmiş haldeki ceset, halatlarla çıkarıldı. Kokmaya başladığı belirlenen ceset, otopsi yapılmak üzere Manisa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Cesedin, Horozköy Mahallesi'nde 17 Şubat günü kaybolan 17 yaşındaki İsmail Ateş'e ait olduğu belirlendi. Olayı duyar duymaz kuyunun yanına akın eden İsmail Ateş'in yakınları sinir krizi geçirdi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
| |
|
Bu habere ilk yorumu yazan siz olun