27 Ocak 2010 , Çarşamba Güncellenme: 4:22
- Devlet Senfoni ‘şifa’ vermeye de başladıİZMİR Devlet Senfoni Orkestrası, salonlardan bir çıktı, bir çıktı... Klasik müziği toplumun her kesimine yaymayı hedefleyen sanatçılar, köylerden ve okullardan sonra hastane koridorlarına da girdi.
- Yüz liraya kayak keyfiKar hasreti çeken İzmirlilere Bozdağ’da 100 liraya kayak malzemeleri ve günlük yemek masrafları dahil fırsat sunuluyor
- Hayvan sevgisi takılara yansıdıDOĞA ve hayvan sevgisi, takılara da yansıdı. Hayvanseverler, sevdikleri sevimli dostları figürize eden gümüş takılara büyük ilgi gösteriyor.
- Adnan Menderes Ankara’yı geçti!İZMİR Adnan Menderes Havalimanı 2009’da büyük başarıya imza attı.
- Elinden kitap düşmüyor “Siz de okuyun” diyorİZMİR Karşıyaka’nın merkezi yerlerinde yaz-kış, yağmur-soğuk demeden kitap okuyan biri var.
- Gaziemirli çocuklar, yetenek yarışmasında çeyrek finaldeGAZİEMİR Belediyesi bünyesindeki halk oyunları kurslarına devam eden küçükler, Show TV’de yayınlanan “Yetenek Sizsiniz Yarışması”nda çeyrek finale kalmayı başardı.
- Barış Anıtı Bayraklı’ya devredildiKARŞIYAKA Belediyesi’nce Nafiz Gürman Mahallesi’nin üst taraflarında yaptırılan Dünya Barış Anıtı, Bayraklı Belediyesi’ne devredildi.
- İş arkadaşları hayat arkadaşı olduTesco Kipa Anadolu Bölge Pazarlama Müdürü Tayanç Özdalgıç-Meral Özdalgıç çiftinin oğlu Tesco Kipa Pazarlama Müdürü Serhat Özdalgıç ile AKS Elektronik Sahibi Ümit Aksoy-Canan Aksoy çiftinin kızları Tesco Kipa İnsan Kaynakları görevlilerinden Ceylan Aksoy yaşamlarını birleştirdi.
- Aşk-ı Memnu, sanat ve eğitim için sergilendiHalid Ziya Uşaklıgil’in günümüze uyarlanan Aşk-ı Memnu’nun operası bu kez sanat ve eğitime katkı amacıyla sahnelendi.
- Fransız sanatçılardan ‘flamenko’yu izleyinFransız sanatçılardan oluşan “Le Cuadro Tres” grubu, İzmirlilere Fransız Kültür Merkezi’nde dansla dolu bir gece yaşatacak.
- Tolga, engelliler yararına geliyorKonak Belediye Başkanı Hakan Tartan, Yenişehir’deki Enver Bakioğlu Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ne çocuk oyun alanı yapma sözünü yerine getirdi.
- Kimsesizlere sıcak yuvaBüyükşehir Belediyesi sıcak elini, sokaklarda yaşayan kimsesizlere de uzatıyor.
- ‘Atatürk Mahallesi baz üssü olmasın’Bornova’da Atatürk, İnönü, Ev-Ka 4 ve Kızılay Mahalleleri sakinleri, sayısı 156’yı bulan GSM baz istasyonlarına karşı birleşti.
- 60 YILLIK ÇİFT, 17 SAAT ARAYLA ÖLDÜTurgutlu’da 60 yıllık evli çiftten Yusuf Arslan (87), tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Hastanesi’nde önceki gün saat 02.00 sıralarında öldü.
- İzmir’e, orman yangınları için 12 yeni havuzDeniz, göl, baraj gibi su kaynaklarına uzak orman alanlarında çıkan yangınlarda, söndürme çalışmalarını kolaylaştıran yangın havuzlarına İzmir’de yenileri ekleniyor.
- İZSU’da 9 gün tahsilat yok!Bilgi işlem sistemini yenileyen İZSU, şubat ayında PTT’lerde de online su faturası ödeme uygulaması başlatıyor.
- Gaffar Okkan’ı izleyeceğiz...Sakarya’da düzenlenen ‘Bir Kardeşlik Hikayesi Ali Gaffar Okkan’ isimli sempozyumda bildiri sunan Bornova Polis Meslek Yüksek Okulu (POMEM) öğrencisi Tolga Tekin, terör saldırısı sonucu şehit olan Gaffar Okkan’ın yaktığı meşalenin genç polislerce sonsuza kadar taşınacağını vurguladı.
- Nar suyu İncir Evi’ndePasaport’ta hizmet veren İncir Evi, ürün yelpazesine sağlık ve lezzet kaynağı nar suyunu da ekledi.
- Esnaf ayağa kalktı afişli eylem yaptıTBMM gündeminde bekleyen Hipermarket Yasa Tasarısı’nın geçmemesi İzmirli esnafın sabrını taşırdı.
- Çapın: Delege tehdit edildiCHP’nin olaylı Bornova kongresinde koltuğunu kaybeden Ertürk Çapın, şok iddialarla Başkan Kocaoğlu’na yüklendi
- Bakan Gönül’den Bayındırlılara sözMilli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, bir dizi inceleme için geldiği İzmir’de, Bayındır’ı da ziyaret etti.
- KSK’de yüzler gülüyorGeçen hafta aldığı Adanaspor beraberliğini Samsun deplasmanındaki üç puan ile telafi eden Karşıyaka’da yüzler gülüyor. KSK’de yeni hedef üst üste İzmir’de oynanacak maçları kazanmak
- Serhat imzayı attıBucaspor bir süredir takımla antrenmanlara çıkan Konyasporlu Serhat Akyüz’ün bonservis sorununu çözdü.
- Konuşmaz haciz ve ceza kıskacındaAltay Başkanı Niyazi Konuşmaz, 2003’te, kulübün eski yöneticisi M.K’den aldığı 23 bin 600 dolar borcu ödeyemediği için haciz ve hapis cezası kıskacında.
- YAZIK BU ÇOCUKLARAİzmir kış mevsiminin en soğuk günlerini yaşarken, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün mazot alımını geciktirmesiyle tesisler buzhaneye döndü, maçlar ertelendi, sporcular ve veliler ihmalkarlığa isyan etti.
- Arkas, Zaksa’yı gözüne kestirdiArkas, yarın Polonya’nın Zaksa Kedzierzyn Kozle takımı ile oynayacağı CEV Cup çeyrek final ilk maçında İzmirlilerden destek bekliyor.
- Göztepe vazgeçtiGöztepe ısrarla kadrosuna katmak istediği Eyüpsporlu orta saha oyuncusu Soner Ergençay’ın transferini gerçekleştiremedi.