- Dünya Mutfakları türkü ve oyunlarla şenlendiFuar’da bu yıl 11’incisi düzenlenen “Orkide Türkü Şenliği ile Yöresel Lezzetler ve 10. Orkide Dünya Mutfakları Festivali” ziyaretçilere eğlenceli saatler yaşattı
- Hem heyecan hem yardımİzmir Fuarı’nın simgelerinden Paraşüt Kulesi bu yıl da gençlerin gözdesi.
- ‘Hayvanlara eziyet eden cezalandırılsın’ eylemiSokaklarda yaşayan savunmasız hayvanlara, kimi sorumsuzların uyguladığı kötü muamele, hayvanseverleri isyan ettirdi.
- Mazi kalbimde yara!İzmir Fuarı’nda otomotiv stantlarının sayısındaki düşüş bu sene de devam etti. Has Otomotiv (Mercedes), Mermerler (Cherry) ve Yükseliş’in (Hyundai) dışında katılan otomotiv firması yok
- Setra’nın ‘yakıt cimrisi’ otobüsü görücüye çıktıAlmanya’nın dünyaca ünlü otobüs üreticisi Setra, 25 yıldır aralıksız olarak İzmir Enternasyonal Fuarı’na (İEF) katılmanın gururunu yaşıyor.
- Keskinoğlu’ndan lezzet şöleniManisa Akhisar merkezli Keskinoğlu Şirketler Grubu, İzmir Enternasyonal Fuarı’na geniş ürün yelpazesiyle katıldı.
- HEDEF, TÜRKİYE’Yİ İZMİR GİBİ YAPMAKCHP, İzmir’deki 10 vekilinden beşini Anadolu’nun bazı kentlerinde çalışma yapması için görevlendirdi Ersin Samsun’da, Oyan ve Baratalı Ordu’da, Öztürk Çankırı’da, Ayhan da Trabzon’da çalışma yapacak
- ‘Bu paket bizim proje değil’Devlet Bakanı Mehmet Aydın, İzmir’de Ege Vanlılar Federasyonu’nu ziyaret etti.
- Başkan Tatı’ya Sarıgül taktiğiBuca Belediyesi’nin temizlik işleri ihalesini alan firmaya yönelik olarak Antalya’da gerçekleştirilen “Kasırga Operasyonu” kapsamında ifade veren ve hakkında yurtdışına çıkış yasağı konulan Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) kararıyla kesin ihraç istemiyle tedbirli olarak Yüksek Disiplin Kurulu’na (YDK) sevk edildi.
- Altay’a ilaç gibi araİzmir’deki ilk maçında Samsunspor’a 1-0 yenilerek taraftarlarını üzen Altay’da, keyifler kaçtı.
- Bucaspor arayıştaYönetim, teknik patron Uygun’un isteği üzerine orta sahaya bir takviye daha yapmak istiyor. Gündemde Trabzonlu Sezer Badur ve Zafer Yelken var
- Şanssız Göz GözKadrosunu yenileyip, ‘şampiyonluk’ parolasıyla yola çıkan Göztepe, ilk maçta Çorum deplasmanında, şanssızlığın kurbanı oldu.