2014-2015 sonbahar/kış sezonunda neon trendi

Neon renklerle bu kış sıcacık geçecek...

Neon renkler, 2014-2015 sonbahar/kış sezonuna ait defileleri incelediğimde, en çok dikkat çeken trendlerin başında geliyor.

Chanel, Balmain, Christopher Kane, Balenciaga, Alexander Wang gibi ünlü tasarımcıların koleksiyonlarında geniş yer bulan neon renkler, 2015 kışına da damgasını vuracak gibi görünüyor.

2014-2015 sonbahar/kış sezonunda neon trendi

2014-2015 sonbahar/kış neon trendi

Podyumda bu kadar geniş yer bulan bir trendin sokak modasına yansımasını ise şimdiden merak ediyorum. 2014-2015 sonbahar/kış sezonu için yapılan moda haftalarında da örneklerine rastladığımız neon parçaları sokak stilimize nasıl katacağız, bir bakalım.

Haberin Devamı

AYAKKABI VE ÇANTALARDA NEON RENKLER

Neon renkli parçalar oldukça iddialı ve göz alıcı görünür. Kombinde bütün dikkati üzerlerine çekecekleri için, ayakkabı ve çanta dışında tercih ettiğiniz kıyafetlerin oldukça sade olmasında fayda var. Bu kış için neon detayları olan bir çanta ve özellikle neon renkli bir spor ayakkabı edinmelisiniz. Çünkü Karl Lagerfeld’in Chanel için tasarladığı neon renkli spor ayakkabılara benzer modeller, bu kış sokakları süsleyecek.

2014-2015 sonbahar/kış sezonunda neon trendi

KIYAFETLERDE NEON RENKLER

Neon kıyafetler genellikle yaz aylarında tercih edilsede, 2014-2015 sonbahar/kış sezonu için bu genellemeyi kaldırmak durumundayız. Bu kış neon renkli bir kaban, bir kazak ya da bir etek temin etmelisiniz. Kombininize katacağınız neon renkli bir parça ile bu kış daha sıcak geçecek.

2014-2015 sonbahar/kış sezonunda neon trendi

KIYAFET DETAYLARINDA ÖNE ÇIKAN NEON RENKLER

Tamamen neon renkli bir kazak veya kaban giymekten hoşlanmıyorsanız, neon detaylı kıyafetler tam size göre. Böyle bir tercihle, hem çok dikkat çekici bir kombin yaratmamış olursunuz, hem de ince neon detaylarla kıyafetiniz hareketlenmiş olur.

2014-2015 sonbahar/kış sezonunda neon trendi

NEON TAKIMLAR

Baştan aşağı neon giymek cesaret ister. Hatta böyle bir kıyafeti taşıyabilmek de oldukça zordur. Ancak bu konuda iddialıysanız, neon takımları deneyebilirsiniz. Tüm meraklı gözleri üzerinize çekeceğiniz ise garanti.

2014-2015 sonbahar/kış sezonunda neon trendi

Diğer neon renkli kombinleri görmek için "Neon Trendi" ne tıklayabilirsiniz.

Trendler ve güncel moda haberleriyle ilgili yazılarımın devamına "Pimood" tan ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı