Beşiktaş 2014'ten sonra bir ilk

2014'ten sonra bir ilk

24.11.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Anderlecht’in 2014’te Arsenal karşısında 3-0’dan 3-3’ü bulmasının ardından Beşiktaş, iki yıl sonra Şampiyonlar Ligi’nde aynı başarıyı gösteren ilk takım oldu.

2014ten sonra bir ilk

Anderlecht’in 2014’te Arsenal karşısında 3-0’dan 3-3’ü bulmasının ardından Beşiktaş, iki yıl sonra Şampiyonlar Ligi’nde aynı başarıyı gösteren ilk takım oldu. Siyah-beyazlılar ayrıca Avrupa kupaları tarihinde 3-0 geriye düşüp yenilmeyen ilk Türk takımı oldu.

Haberin Devamı

Beşiktaş Benfica karşısında bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde en fazla isabetli pas attığı maçı oynarken (493), bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde duran toplardan en fazla gol atan takım konumuna da geldi (5).

Demba Ba destek verdi

Beşiktaş’ta 2014-2015 sezonunda forma giyen ve sonraki yıl tam 13 milyon euro bonservisle Çin’e transfer olan Demba Ba, Benfica karşısında eski takım arkadaşlarına destek verdi. Sakatlığı yüzünden uzun süredir sahalardan uzak olan Senegalli golcü maç öncesi sahaya inerek siyah-beyazlı oyunculara başarı diledi. Bu arada tedavisine devam edilen Caner Erkin de maçı tribünden izledi.

Centilmen Başakşehir

Süper Lig’de hafta sonu Beşiktaş’la deplasmanda karşılaşacak olan Medipol Başakşehir Kulübü, Benfica karşısında Kartal için anlamlı bir destek mesajı yayımladı. Kulübün Twitter hesabında yer alan mesajda, “Benfica karşısında Beşiktaş’a başarılar dileriz. Maçtan sonra dinlenmek isterseniz biliyorsunuz burada bir eviniz daha var” ifadelerine yer verdi.

Yazarlar