2014 Uluslararası Emmy Ödülleri Töreni'nde Tuba Büyüküstün

Gururumuz Tuba Büyüküstün...

Amerika dışında yayınlanan televizyon programlarının en iyilerinin seçildiği ve ödüllendirildiği 2014 Uluslararası Emmy Ödülleri gecesi, New York Hilton Hotel’de yapılan bir organizasyonla yapıldı. Türkiye’nin gururu Tuba Büyüküstün de geçtiğimiz sezon yayında olan “20 Dakika” dizisinde gösterdiği başarılı performans sayesinde “En İyi Kadın Oyuncu” kategorisinde finale kalmayı başararak, böyle bir gece de Türkiye’yi temsil etti.

Her ne kadar geceden eli boş dönse de, böyle bir uluslararası organizasyonda bulunmaya hak kazanması ve Türkiye’nin televizyondaki prestijini uluslararası platforma taşıması bana göre iyi bir başarı. Bu nedenle, Tuba Büyüküstün‘ü buradan tebrik etmek isterim. Gecenin “En İyi Kadın Oyuncu” ödülüne layık görülen isimse Hollandalı oyuncu Bianca Krijgsman‘dı.

Haberin Devamı

2014 Uluslararası Emmy Ödülleri Töreninde Tuba Büyüküstün

Bir ödül gecesi daha kırmızı halı kıyafetleriyle beni bekliyor. Öncesinde Tuba Büyüküstün‘ü ve böyle bir gecede giymeyi tercih ettiği kıyafeti sizlere sunmak istiyorum. Duru bir güzelliğe sahip Tuba Büyüküstün‘ü genellikle bohem tarzıyla ve doğal halleriyle görmeye alışığız. Kendisini, yine bu tarzının çok dışına çıkmadan, günün trendlerini de yansıtan Closh Boutique tasarımı kıyafetiyle görüyoruz.

Kıyafet kısa üst ve uzun etek olarak iki parçadan oluşuyordu. Tül üzerine işlenen payet ve boncuklarla motifler oluşturulurken, kumaşa dantel havası veriliyordu. Transparan etki bacaklarda ve göğüs kısmında korunuyordu. Gilan markasına ait küpe ve bilekliği ile tamamladığı kıyafetini, fönlü açık bıraktığı saçları ve Tuba Büyüküstün‘le bütünleşen doğal makyajıyla tamamlıyordu. Trendler ışığında hazırlanmış bu kıyafetiyle Tuba Büyüküstün‘ü oldukça trendy buldum ancak çok beğenmedim. Saçları da evet doğaldı ama çok özenli hazırlanmış havasını dışarıya yansıtmıyordu.

2014 Uluslararası Emmy Ödülleri Töreninde Tuba Büyüküstün

Gecenin diğer yıldızlarını ve kırmızı halı kıyafetlerini "2014 Uluslararası Emmy Ödülleri Töreni" yazısında bulabilirsiniz.

Trendler ve güncel moda haberleriyle ilgili yazılarıma "Pimood" dan ulaşabilirsiniz.