Cilt Bakımı 2015’e tazelenerek girmenin tam zamanı!

2015’e tazelenerek girmenin tam zamanı!

08.12.2014 - 13:39 | Son Güncellenme:

CVK Safira SPA’da Sultan Hamamı yaptırarak ölü hücrelerden arının;Vitamin Takviyeli Anti-Oksidan kürüyle de tazelenin, güzelleşin.

2015’e tazelenerek girmenin tam zamanı

Türkiye’nin en büyük otel SPA’sı olan CVK Safira SPA, İstanbulluları, tazelenmeye ve ciltlerini yenilemeye davet ediyor. İstanbul’un kalbi Taksim Gümüşsuyu’nda tarihi dokuyu, lüks ve konforla buluşturan Park Bosphorus Hotel içinde yer alan CVK Safira SPA’nın Sultan Hamamı cildin ölü hücrelerden tamamen arınmasını sağlıyor. Vitamin Takviyeli Anti-Oksidan kürü ise cildi tazeleyip canlandırıyor.

Haberin Devamı

Geleneksel kese yöntemiyle başlayan ‘Sultan Hamamı”, vücuda aromatik losyonlarla uygulanan 15 dakikalık özel masaj,organik sütlü özel bir sabunla uygulanan 5 dakikalık köpük masajı ile devam ediyor. Aromatik losyonlarla uygulanan masaj kendinizi güçlü ve zinde hissetmenizi sağlarken, köpük masajı ile tamamen yenilendiğinizi ve rahatladığınızı hissediyorsunuz.

Özellikle kış aylarında giderek solan cildinizi canlandıracak bir diğer kür ise Vitamin Takviyeli Anti-Oksidan. Cildin yüksek nem ve yumuşaklık kazanmasını sağlayan kürde iki farklı maske uygulanıyor.

Bu maskelerden birisi cildi oksidanlardan kurtarırken, diğeri içinde barındırdığı C vitamini ile cildi besliyor ve yeniden canlılık kazanmasını sağlıyor.

Haberin Devamı

C vitamini cilt rengini eşitlemesinin yanında, cildin gerçek güzelliğine kavuşmasına imkân veriyor. Kışın yıpratıcı soğuğunda Vitamin Takviyeli Anti-Oksidan kürünün haftada bir olmak üzere ayda dört kez uygulanması tavsiye ediliyor.

Yazarlar