Cadde 2015'in yıldızları

2015'in yıldızları

09.01.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bu yıl 14’üncüsü düzenlenen ‘Yılın Yıldızları’ ödül töreni sanat, spor, ekonomi ve siyaset dünyasından tanınmış isimleri buluşturdu

2015in yıldızları

Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından 14’üncüsü düzenlenen ‘Yılın Yıldızları’ ödül töreni, Davutpaşa Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Beş bin öğrencinin oylarıyla belirlenen isimlere toplam 32 kategoride ödül dağıtıldı.

Haberin Devamı

Organizasyonda ‘Yılın En İyi Televizyon Kanalı’ seçilen TV8’in sahibi Acun Ilıcalı, “Reyting bizim işimiz. Övünmeyi hiç sevmem ama halı saha maçını koyduk, birinci oldu” dedi. Öğrencilere tavsiyeler de veren televizyoncu, “Hayatta ben şu olacağım diyerek hayallerinizin peşinden koşmayın, çünkü olmuyor. Bırakın hayat sizi ileriye götürsün. Şimdi 20 yaşındasınız, o yüzden kurduğunuz hayaller doğru değil. Babam bana üniversiteye gireceksin demişti ama mezun olacaksın dememişti” sözleriyle herkesi güldürdü.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, birlikte rol aldıkları ‘Aşk Sana Benzer’ filmiyle ‘Yılın En İyi Erkek ve Kadın Sinema Oyuncusu’ ödüllerini aldı. Çift geceye el ele geldi. Törene katılması son anda kesinleşince önceden hazırladığı konuşması barkovizyona yansıtılırken sahneye koşan Özçivit, büyük alkış aldı.