Gündem 2015 yeni diziler nerede çekiliyor?

2015 yeni diziler nerede çekiliyor?

09.07.2015 - 15:33 | Son Güncellenme:

Yazın gelmesiyle birlikte sezon finali yapan bir çok dizinin yerine yaz sezonu boyunca ekranları dolduracak yeni diziler başladı. Peki yeni başlayan diziler nerede hangi mahallede şehirde çekiliyor? İşte yeni yaz dizilerinin çekim yerleri..

2015 yeni diziler nerede çekiliyor

Hangi dizi nerede çekiliyor diye merak edenler için hazırlamış olduğumuz bu haberde tüm gelişmeleri takip edebilirler. İşte tv ekranlarında yeni başlayan dizilerin çekim yerleri ve dahası....

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK
Romantik Komedi tarzındaki Kiralık Aşk’ın başrollerini Elçin Sangu ile Barış Arduç paylaşıyor. Garsonkluk yapan Defne’nin maceralarını konu alan dizi İstanbul Beylikdüzü, Megakent de çekiliyor.

ADI MUTLULUK
Fox Tv’de ekranlara gelen dizinin başrollerini Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım paylaşıyor. Eyüboğlu dizide ailesine haber vermeden İstanbul’a okumaya gelen Kumsal, Yıldırım ise onun en büyük destekçisi Batu karakterine hayat veriyor. İlk bölümleri Çeşme’de çekilen dizinin seti İstanbul’da devam ediyor.

KALBİM EGE’DE KALDI
Sıcak bir Ege hikayesinin ekrana taşındığı Kalbim Ege’de Kaldı Kanal D’de izleyici ile buluşuyor. Dizinin başrollerini Alper Saldıran ile Oya Unustası paylaşıyor. Dizinin çekimleri İzmir Çeşme, Seferhisar ve Ildır’da yapılıyor.

FABRİKA KIZI
Başrollerini Fulya Zenginer ve İsmail Demirci’nin paylaştıkları dizi Show Tv’de ekranlara geliyor. Dizi için Maltepe’deki bir fabrika kullanılıyor.

GÜNEBAKAN
Sümeyra Koç, İsmail Ege Şaşmaz ve Çağlar Sayın gibi genç oyuncuların yanı sıra Tarık Pabuçcuoğlu, Ceren Soylu ve Asuman Dabak gibi deneyimli isimlerin de kadrosunda yer aldığı Günebakan, atv’de ekrana gelecek. Dizinin çekimleri Tekirdağ’ın Şarköy ilçesine bağlı Eriklice kasabasında yapılıyor.

GÜNEŞİN KIZLARI
Güneşin Kızları dizisinin başrollerinde Emra Kınay ve Evrim Alasya yer alıyor. Dizide ayrıca Tolga Sarıtaş, Teoman Kumbaracıbaşı, Burcu Özberk, Hande Erçel, Miray Akay, Berk Atan, Meltem Gülenç, Funda İlhan ve Kanat Heparı gibi pek çok oyuncu rol alıyor. 3 çocuk annesi ve edebiyat öğretmeni olan Güneş’in hayat mücadelesini konu edinen dizinin ilk bölümü İzmir’de çekildi. Dizinin İstanbul bölümleri için ise Kanlıca’ya set kuruldu.

İLİŞKİ DURUMU: KARIŞIK
Çocukluk arkadaşı olan Elif, Murat ve Can’ın arasına Ayşegül’ün de dahil olmasıyla aşk çıkmazında sönüşen arkadaşlıkların konu edildiği dizi, Show Tv’de izleyici ile buluşuyor.
Dizinin çekimleri, İstanbul Maltepe – Pendik ile Kocaeli Darıca’da yapılıyor.

İNADINA AŞK
Başrollerinde Açelya Topaloğlu,Can Yaman,Nilay Duru ve Eren Vurdem gibi isimlerin yer aldığı İnadına Aşk Fox Tv’de izleyici ile buluşuyor. Dizinin çekimleri İstanbu Avrupa Yakası’nda yapılıyor.

KIRGIN ÇİÇEKLER
Üvey babası Kemal’in tacizine uğramasıyla hayatı değişen Eylül’ün hikayesinin anlatıldığı dizinin başrollerini İpek Karapınar ve Özgür Çevik paylaşıyor. Dizinin çekimleri İstanbul Kadıköy’de yapılıyor.

NE MÜNASEBET
Geçtiğimiz hafta yayınlanan ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan dizinin başrolünü Sarp Levendoğlu ile Pelin Akil paylaşıyor. Dizi, Eyüp’te çekiliyor.

SEN BENİMSİN
Gökhan Keser ve 2013 Türkiye Güzeli Rüveyda Öksüz’ün başrolünü paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda Güven Hokna, Burak Sergen, Dila Danışman, Seda Akman Ruhi Sarı, Buket Dereoğlu yer alıyor. Bir trafik kazası sonucu tanışan ve birbirlerine aşık olan Ejder ile Nağme’nin ailelerinden habersiz evlenmeleriyle başlayan olayları konu alan dizi Bursa’da çekiliyor.

TATLI KÜÇÜK YALANCILAR
Pretty Little Liars’ın ülkemize uyarlanmış hali olan Tatlı Küçük Yalancılar’da Bensu Soral,Beste Kökdemir, Büşra Develi, Melisa Şenolsun ve Dilan Çiçek Deniz gibi genç oyuncular rol alıyor. Dizi İstanbul Anadolu Yakası’nda çekiliyor.

TUTAR MI TUTAR
Ceyda Ateş, Paşhan Yılmazel ve Cahit Gök’ün yeniden ekranlara döndüğü dizi Tutar mı Tutar, show Tv’de izleyici ile buluşuyor. Dizinin çekimleri İstanbul’da yapılıyor.

YAZ’IN ÖYKÜSÜ
Kanal D’nin yeni dizisi Yaz’ın Öyküsü başladı. Dizinin başrollerinde Vildan Atasever, Tansel Önge, Ece Çeşmioğlu ve Çağdaş Onur Öztürk rol alıyor. Yetiştirme yurdundan büyüyen Yaz’ın hayat mücadelesinin anlatıldığı dizi Beykoz’da çekiliyor.