Gündem TEOG sonuçları açıklandı mı?

TEOG sonuçları açıklandı mı?

09.12.2016 - 09:09 | Son Güncellenme:

TEOG sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih heyecanla bekleniyor. 23-24 Kasım'da sınava giremeyen öğrenciler için mazeret sınavları 17-18 Aralık'ta yapılacak. TEOG sınav sonuçlarının ise Ocak ayında açıklanması bekleniyor..

TEOG sonuçları açıklandı mı

TEOG sınav maratonunda ilk heyecan sona erdi. 23-24 Kasım'da yapılan TEOG 1. dönem sınavlarının ardından sınavlara katılamayan öğrenciler için mazeret sınavı tarihleri yaklaştı. Öğrenciler TEOG sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor..

Haberin Devamı

TEOG MAZERET SINAVILARI NE ZAMAN?
Sınavda her ders için dört seçenekli çoktan seçmeli testlerden oluşan 20 soruluk A, B, C, D kitapçık türleri kullanıldı ve her bir ders yazılısının süresi 40 dakika, teneffüs araları 20 dakika oldu.

Öğrenciler, olağanüstü haller ve özel durumlar dışında, kendi okullarında belirlenen sınıflarda sınava girdi.

Bilgisayar özelliği bulunan her türlü cihaz ve saat fonksiyonu dışında özellikleri bulunan saatler ile sözlük, hesap cetveli, hesap makinesi, çağrı cihazı, cep telefonu, telsiz veya radyo gibi iletişim araçları sınava sokulmadı.

Öğrenciler, 17-18 Aralık'ta mazeret sınavlarına girecek.

TEOG SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

23-24 Kasım tarihlerinde yapılan TEOG 1. dönem sınavlarının soruları ve cevaplarının yayınlanması ardından sonuçlar için heyecanlı bekleyiş başladı. TEOG mazeret sınavları 17-18 Aralık'ta yapılacak. TEOG sınav sonuçlarının ise Ocak 2017'de açıklanması bekleniyor.