2016 Kış Sokak Modası: 7 Trend

Fön makinesi esintisi yerini soğuk hava deposuna bıraktı! Gardrop önü beklemeleri " ne giysem" ile değerlendirilmiyor artık.

" Daha ne giysem" diye çoğalan sorular üzerimize kıyafet ekliyor. Sokak modası da bu durumu çok katlı olarak değerlendiriyor ve üst üste giyilmesi gereken kıyafetler bekliyor artık bizi.

2016 Kış modası trendleri yavaş yavaş kendini belli ediyor. Bohemin 70'lerden kalma özgür ruhu yine sokakları ele geçiriyor. Normcore rafa kalkıyor ve yerine iddialı glamcore renklendiriyor kombinleri. Yırtık jeanlere yama, ayaklara çorap, deri ceketler kısa, geniş trikolar derken uzadıkça genişleyen bir mevzu çıkıyor ortaya. Sürekli güncellenen, güncellendikçe çoğalan alternatifler şimdilik 7 maddede toplanıyor. Kış modasında bizi acaba neler bekliyor?

Haberin Devamı

Mesele Patchwork

Yırtık pırtık bir görünüm kapanıyor ve yepyeni bir sayfa açılıyor. Yırtık jean pantolonlarınıza artık yama yapmanız gerekli. Patchwork trendi jean pantolonlara ve hatta tepeden tırnağa yamalı bir görünümü buyuruyor.
Eskisini yırtıp yamalayarak patchwork trendinden nasibinizi alabilir ya da gardrobunuza eskimiş gibi gözüken ama aslında yeni parçalar ekleyebilirsiniz. Sadece farklı rengi kapsamayan konu, deseni farklı bir desenle değerendirirken bizi biraz kaos ortamına sokuyor. Karmaşıklığa nazaran jean pantolon kombinleri daha kolay yolu işaret ediyor.

Elveda Normcore

Basit düşünüp, basit giyinmek artık eskide kaldı. Normal giyinmek ve sade olmak da neyin nesi? Devir abartmanın, kendini şımartmanın ve az biraz da saçmalamanın devri. Dozu yok! Sınır tanımak diye bir şey de yok. Üstelik amaç yok, sonuç var! Yaşasın glamcore!

Oversized Durumları

Üç ipucu: bol, geniş ve dökümlü. Üç tane neden; rahat, cool, kolay. Bir beden büyük görünmlü heybetli hırkalar artık ceket ve trikolarda da tercih ediliyor. Geniş parçalar en iyi dar pantolonlarla değerlendiriliyor. İşte bu durumda sokak modasına çoktan pay edildi. Hala payınıza düşeni almadınız mı?

Elbisede Bohem

Kış mevsiminde sadece pantolonlara sığınmak çok sıkıcı değil mi? İşte bu kısımda imdada bohemin o umursamaz ama şık tavrı yetişiyor ve uzun kollu elbise rahatlığı başlıyor. Üstelik söz konusu patchwork trendine de gönderme yapan desenli seçenekler oldukça fazla. Ağır ve üst üstüne binmiş kıyafet yumağındansa iyi ki de var bohem elbiseler!

Haberin Devamı

Kısa Deri Ceket

Crop modası kış mevsiminde sadece kazak ve trikolarla değerlendirilmiyor. Konu sokağın ritmine enerji katıyor ve deri ceket modelleri adeta çekmiş gibi bir görnüme kavuşuyor. Kısa deri ceketler en iyi 70'ler modası yüksek bel pantolon modelleri ile değerlendiriliyor.

Süet Gömlek

Gömlekler süetin yumuşak yüzüyle tanıştı. Gündelik stillere lüks bir dokunuş yapan bu alternatif, jean pantolon kombinleri için muhteşem bir seçimi doğuruyor. Tabii ki etekleri de es geçmek olmaz. Güne biraz şıklık katmak isteyenlere selamlar!

Çorabını Göster

Önümüzde iki yol var; biri kötü, biri ise daha iyi. Hemen önümüzde iki seçenek; biri bence yanlış, diğeri biraz daha doğru sayılabilir. Bir çift çorap nasıl her şeyi maffedebilir ki? Yazlık ayakkabı ve terliklerinden vazgeçemeyip çorap desteği yapanlardan görüyoruz. Evet, bu ilk seçenekti. İkincisi ise kışlık ayakkabı ve pantolon/etek arasında kalan aradan gösteriyor kendini en azından. Gerek var mı? Duruma göre değişir...

Haberin Devamı

Sokak modası ve trendleri ile ilgili yorumlarımı blog adresim adresinden de okuyabilirsiniz. Ayrıca "" yazıma tıklayarak farklı kombinlerinden ilham alabilirsiniz.