2016 Yaz Sezonunun Popüleri "Açık Omuzlar"

Bu yaz omuzlar özgürlüklerini ilan ettiler!...

Bayanlar bu trendi çok sevdi. "Off the shoulder" yani açık omuzlar 2016 yaz sezonuna damgasını vuran, en çok tercih edilen trendlerin başında yer almaya devam ediyor.

Daha kış aylarında 2016 yaz sezonu için trend listeleri hazırlanırken, açık omuzlu bluzların ve elbiselerin sokak modasında yer alacağı belliydi. Ama bu parçaların bu denli tercih edilip, hemen her bayanın gardırobuna gireceğini kimse öngörmüyordu.

2016 ilkbahar-yaz sezonu defilelerinden örneklerin yer aldığı açık omuzlu kombinler, farklı tarzların ve zevklerin de bu parçaları rahatlıkla kullanabileceği izlenimini yaratıyor. Tarzınız ne olursa olsun, bohem, asi, seksi, feminen, sportif farketmez. Bu tarzları yansıtan bir açık omuzlu bluz ya da elbise bulmak, bu şekilde kombin oluşturmak, markaların bize sunduğu sınırsız model ile oldukça kolay.

Haberin Devamı

2016 Yaz Sezonunun Popüleri Açık Omuzlar

O halde, sokak modasının öne çıkan açık omuzlu kombin örneklerine bir bakalım. Biz kıyafetlerimize ne şekilde katabiliriz bu parçaları, inceleyelim, ilham alalım, yeni kombinler için kolları sıvayalım.

AÇIK OMUZLU BLUZA EN ÇOK YIRTIK BİR JEAN YAKIŞIR!

Yazın jeanlerin en güzel tamamlayıcılarından biri açık omuzlu bluzlardır. Bluzunuzun tarzına ve ayakkabınızın modeline göre bu kombinle gidebileceğiniz yerler konusunda sınırsız alternatifiniz olabilir.

2016 Yaz Sezonunun Popüleri Açık Omuzlar

PİLELİ MİDİ BOY ETEĞİNİZLE NE GİYECEĞİNİZİ ARTIK DÜŞÜNMEYİN!

Pileli etekler biz bayanları çabucak etkisi altına alan, ancak kombin yaparken de bir o kadar kararsızlık yaşatan parçalar arasında sayılabilir. Dar kesim omzu açık bir bluz ile bu soruna kalıcı bir çözümbulmak mümkün. İkisinin uyumu göz kamaştırıcı değil mi?

2016 Yaz Sezonunun Popüleri Açık Omuzlar

MİNİ BİR ŞORTUN OLMAZSA OLMAZI OMUZLARI AÇIKTA BIRAKAN BİR BLUZSA EĞER, VAKİT KAYBETMEDEN EDİNMELİ!

Evet gerçekten de uyum harika. Bunaltıcı sıcağın etkisini bir o kadar azaltacak kısa şort, omzu açık bluz ikilisi bu yazın favori kombinlerinden olabilir.

2016 Yaz Sezonunun Popüleri Açık Omuzlar

KİM DEMİŞ "AÇIK OMUZLU BLUZLA OFİS STİLİ OLMAZ!" DİYE?

Açık omuzlu bluzların dekoltesi, bluzun modeline ve tarzına göre değişkenlik gösteriyor. Yani az dekolteli, omuzları az açıkta bırakan, daha çok kayık yakayı andıran bluzlarla şık bir ofis stili yaratmak tabi ki mümkün!

Haberin Devamı

2016 Yaz Sezonunun Popüleri Açık Omuzlar

AÇIK OMUZLU ELBİSELERİ DE YAZ AYLARINDA ES GEÇMEYİN!

En az açık omuzlu bluzlar kadar kabul gören, şık duran açık omuzlu elbiseler, tek parça olmaları sayesinde de kombin yaparken bayanlara kolaylık sağlıyor. Bu tarz elbiselerle çabasız şık olmak çok basit. Tek yapmanız gereken ayakkabı ve çantaya karar verip, birkaç aksesuarla görüntünüzü hareketlendirmek.

2016 Yaz Sezonunun Popüleri Açık Omuzlar

Diğer açık omuzlu kombin alternatiflerini görmek, trendler ve stil önerileri ile ilgili yazılarımı okumak istiyorsanız, blogum "PIMOOD"a sizi de beklerim.