2017/2018 Sonbahar Kış Trendi: Kazak

Malum kış geldi sayılır. Sıcak havadan, mis gibi yaz aylarından şikayet edenler lütfen artık güneşten kaçılın, bize yer açın!

2017/2018 Sonbahar Kış trendlerinde mevzu buz gibi havasını hissettirmeden hemen önce birer birer sokak modasına fısıldamaya başladı. Neyse ki bu sezon tüm diğer kış aylarına nazaran canlı renkleri ile kendini belli ediyor. Hava gri, soğuk ve kasvetli mi? İç sıkıcı bir kapalılıkla üzerinize üzerinize mi geliyor. İçiniz içinize sığmıyor ama kötü hava koşulları sizi hep kapalı alanlara mı itiyor? Hiç önemli değil! Yaz mevsiminin tüm cıvıltısını kalbimizde yaşatıp, üzerimize renkli kazakları geçiriyoruz. Pembenin en şekeri, kırmızının en yananı, lilalın en tatlısı, turuncunun en masumu, laciverdin en namlısı diyerek uzayıp gidiyor mevzu . Bu kış bize biraz fazla renk veriyor.

Haberin Devamı

2017/2018 Sonbahar Kış Trendi: Kazak

Şeker kız moduna girmek isteyenleri pink ve lilanın kimi zaman capcanlı kimi zaman daha soluk tonlarına davet ediyorum. Kış modasında renkler lila ve tonlarına yükleniyor. Üstelik öyle solgun ve geri plana atılacak kombinlerle de geçiştirilmiyor. Kırmızı ile lilayı, lacivertle pembeyi pek tabii bir arada kombinleyebilirsiniz mesela. Koyu renklere doğru ilerlerken lacivert ve kırmızı kah aynı kombinde buluşuyor, kah daha da renklenerek neon renklerle de kullanılabiliyor. Kazak kombinleri haddini aşarak şık bir stili daha çok ön plana çıkarıyor. Mevsim Kış şık bir kombinden kazak dışında ne beklenebilirdi ki?

2017/2018 Sonbahar Kış Trendi: Kazak

Ponponlu, püsküllü, iri örgülü, kısa, uzun, geniş, asimetrik her türlüsü tekrarlanan moda kısmından gelerek kombinlere yeniden sızıyor. Pastel mevzusu ise çizmeyi biraz aşarak hızlı adımlarla sokak modasına hükmedecek seviyeye ulaşıyor.

2017/2018 Sonbahar Kış Trendi: Kazak

Kombin önerilerimin devamı için tıklayın: Kazak modelinizi seçip, üzerinize çekin, aman sakın üşütmeyin!