Otomobil 2017 Isuzu D-Max'tan ilk detaylar...

2017 Isuzu D-Max'tan ilk detaylar...

08.04.2017 - 10:45 | Son Güncellenme:

2017 Isuzu D-Max, 1.9 litrelik yeni motorunu ve güncellenen donanım seviyelerini sergilemeye hazırlanıyor.

2017 Isuzu D-Maxtan ilk detaylar...

Isuzu ilk olarak Şubat ayı sonunda, 2017 D-Max için İngiltere fiyatlarını açıklamıştı. Utility giriş seviyesi LED gündüz sürüş ışıkları, klima, elektrikli pencereler, Bluetooth, Yokuş Kalkış Asistanı ve Yokuş İniş Asistanı ile birlikte 15.749 sterline satılıyor.

Haberin Devamı

Estetik açıdan bakıldığında ön kısımda LED'ler göze çarparken arka kısımda yeniden şekillendirilen bagaj kapısı ve spoyler bulunuyor. İç kabinde daha net bir yazı tipiyle güncellenmiş bir ana ekrana yer verilmiş. Isuzu, orta konsola ilave USB bağlantı noktaları da eklemiş (Utility donanım seviyesi hariç).

Eiger ve Yukon donanım seviyeleri yeni kabartmalı koltuk kumaşına sahipken, Utah donanım seviyesi dokulu deri kaplama ile birlikte sunuluyor. En üst donanım seviyesi Blade modeli ise turuncu kontrast dikiş ile lüks deri döşemeye sahip. Ayrıca ön orta ve yan kol dayanakları için yeni yumuşak pedler, Extended ve Double Cab versiyonlarda ise katlanabilir tabanlı, tamamen düz yatırılabilen ve 60/40 oranında katlanabilen esnek koltuklar da yenilikler arasında.

Haberin Devamı

Bağlantı ve multimedya özellikleri ile öne çıkan Utah donanım seviyesi, Apple CarPlay ve Android Auto, uydu navigasyon, DAB dijital radyo, tavan barları, deri döşeme, ısıtmalı ön koltuklar, arka park sensörleri ve otomatik klima ile geliyor.

En üst seviye Blade modeli, renkli camlar, 9 inç çok fonksiyonlu dokunmatik ekran, uzaktan kilitlenebilen bagaj kapısı, Blade çamurluk lambaları, ön ve arka park sensörleri, Aeroklas tente veya koruyuculu spor barlar ile geliyor.

1.9 litre turbodizel motor 164 PS (162 HP) gücünde ve 360 Nm tork üretiyor. Motor, her ikisi de yeni 6 vitesli manuel ya da otomatik şanzımanla çalışıyor.