Geri Dön
2018 Pirelli Takvimi: O eski halinden eser yok şimdi

2018 Pirelli Takvimi: O eski halinden eser yok şimdi

Pirelli takvimi deyince insanın aklına, 'erotik yıllık takvim' geliyor haliyle. Halbuki marka bu algıyı değiştirmek için son yıllarda epey çaba gösterdi. Hatta 'sanat takvimi' işine girdi. Bu seneki çekimleri moda fotoğrafçısı Tim Walker tarafından gerçekleştirilen 2018 Pirelli Takvimi'ne bakınca insanın aklına "O eski halinden eser yok şimdi" şarkısı geliyor.

Rüya Salik
Rüya Salik

Ünlü takvimin 45’inci edisyonunun çekimlerinde, İngiliz edebiyatının Alice Harikalar Diyarında adlı en bilinen klasik hikayelerinden biri yeniden ele alındı. Fotoğrafçı Walker’ın ilham kaynağı fantastik hikaye kadar, yazar Lewis Carroll’un çizimlerini emanet ettiği John Tenniel’ın illüstrasyonları oldu.

Haberin Devamı

Tim Walker çekimlerde müzisyenler, oyuncular, modeller ve politik aktivistlerden oluşan 18 kişilik bir kadroyla çalıştı. Yani işler hiç de eskisi gibi yürümüyor!

İngiltere’nin önde gelen sanat yönetmenlerinden ve set tasarımcılarından Shona Heath ve stil danışmanı ve moda ikonu Edward Enninful da işin içinde...

Ünlü takvim 2017 versiyonunda Jessica Chastain, Helen Mirren, Kate Winslet, Penelope Cruz gibi isimlerle çalışmıştı. Bu sene Meksikalı-Kenyalı oyuncu Lupita Nyong’o, İngiliz süper model ve oyuncu Naomi Campbell ve Amerikalı oyuncu, komedyen, yazar ve televizyon sunucusu Whoopi Goldberg'dan başka pek de tanıdık yok.

Benzer İçerikler

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber
Sıradaki Haber