Gündem 2018 yılının en iyi aşk filmleri

2018 yılının en iyi aşk filmleri

02.05.2018 - 15:07 | Son Güncellenme:

Özellikle kadınlar başta olmak üzere pek çok kişi duygusal temaları işleyen aşk filmlerini çok sevmektedir. Bu tarz filmler genellikle mutlu sonla bitse de içerisinde ayrılık ve kötü olaylar da vardır. Bu yıl beyaz perdeye yansıyan filmler arasında bir hayli dikkat çeken yapımlar var. Peki, 2018 yılının en iyi aşk filmi nedir? 2018 yılında en çok izlenen aşk filmi nedir? En iyi aşk filmi oyuncusu ve yönetmeni kimdir?

2018 yılının en iyi aşk filmleri

2018 yılının en iyi aşk filmi

Haberin Devamı

2017 yılı, romantik komedi filmleri açısından oldukça zengin bir yıl oldu. Bu sene hem yerli hem de yabancı filmler oldukça dikkat çekici. 2018 yılının en iyi aşk filmi bu yıla damgasını vuran Forever My Girl filmidir. Filmin konusu ise lise yıllarında âşık olduğu kadın ile kendi hayatı arasında sıkışıp kalan bir gencin yaşadıklarıdır. Amerikan yapımı bir filmdir. Yönetmeni Bethany Ashton Wolf, başrol oyuncusu ise Alex Roe'dir.

2018 yılında çıkan aşk filmleri

2018 yılında çıkan aşk filmleri zengin bir temaya sahiptir. Bu sene birbirinden güzel yapımlar ortaya konmuştur. 2018 yılı özellikle aşk filmleri açısından oldukça ilgi çekicidir. Bu yıl çıkan filmlerden en çok izlenen ise Nina filmi olmuştur. Filmin yönetmeni Cynthia Mort, başrol oyuncuları ise Zoe Saldana, David Oyelowo ve Mike Epps'tir. Uzun metrajlı bu film, 1 saat 34 dakika sürmektedir.

Haberin Devamı

En iyi yerli aşk filmi

Ülkemiz sineması da yabancı sinemalarla kıyaslanacak filmler ortaya çıkarmaktadır. Geçmişten günümüze kadar üretilen filmlere bakıldığında duygusallık anlamında oldukça ağır basan Sadece Sen filmi diğer filmlere nazaran en yüksek puanı almayı başararak en çok izlenen yerli film olmuştur.

En iyi yabancı aşk filmleri

Yerli filmlerden daha çok dikkat çeken yapımlar yabancı aşk filmleri arasında yer almaktadır. Uzun süreden beri üretilen filmlere bakıldığında en yüksek puana sahip olan film zamanın efsane filmi Titatic’tir. Bu filmin başrol oyuncusu ise Leonardo Dicaprio'dur.