Otomobil 2019 Volkswagen Passat makyajlı haliyle görüntülendi

2019 Volkswagen Passat makyajlı haliyle görüntülendi

13.06.2018 - 16:09 | Son Güncellenme:

2018'in ilerleyen döneminde tanıtılacağı onaylanan 2019 Volkswagen Passat, makyajlı görüntüsüyle kameralara yakalandı. Sadece ön ve arka bölümlerinde kamuflaj bulunan otomobil, yeniden tasarlanan tamponları ve grafikleri yenilenen farlardan oluşuyor. İşte detaylar...

2019 Volkswagen Passat makyajlı haliyle görüntülendi

Önümüzdeki dönemde tanıtılması beklenen 2019 Volkswagen Passat, ilk kez makyajlı haliyle kameralara yakalandı. Otomobilin yalnızca ön ve arka bölümünde kamuflaj bulunuyor.

Haberin Devamı

Fotoğraflar otomobilin çoğunlukla mevcut model ile benzer tasarıma sahip olduğunu gösteriyor. Aracın ön ve arka farlarını kaplayan kamujlaj, ince tasarım yeniliklerinin olduğunu sergiliyor. 2019 Volkswagen Passat'ın Arteon benzeri bir ızgara ile gelip gelmeyeceği henüz belli değil.

Fotoğraflarda otomobilin iç mekanına dair herhangi bir görüntü yer almıyor. Fakat makyajlı Golf ve Arteon'da görülen yeni bilgi-eğlence sisteminin yeni Passat'a entegre olması görülebiir. Otomobilin, yeni Touareg'in ışıltılı ve son teknoloji olan 15 inçlik dokumantik ekranına sahip olup olmayacağı merak konusu. Fakat 2019 Passat yeni bir jenerasyon olmayacağından yeni Touareg'de görülen konsola sahip olmayacağı söylenebilir.

Haberin Devamı

Gelişmelerden haberdar olmak için bizi takip etmeyi unutmayın.