2020 Yılı

2020 Yılı

Son dakika 2020 yılı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 2020 yılı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 2020 yılı haber sayfamızda...

2020 Yılı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.343 2020 yılı haberi bulunmuştur.
İbrahim Tatlıses 'Akli melekelerim yerinde' demişti! Ahmet Tatlıses avukatı aracılığıyla cevap verdi
İbrahim Tatlıses 'Akli melekelerim yerinde' demişti! Ahmet Tatlıses avukatı aracılığıyla cevap verdi Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile büyük oğlu Ahmet Tatlıses arasında sular durulmuyor. Ahmet Tatlıses, son olarak babasının "Bana 'akli melekeleri yerinde değildir' diyerek iftira attı. Beş hastane dolaştım, 'sağlamdır' raporu aldım" açıklamasına avukatı aracılığıyla cevap verdi.
19.04.2024 Cadde
Azerbaycanlı mafya babası cinayetinde yeni gelişme! 'Kardeşi öldürttü, bize kumpas kurdu'
Azerbaycanlı mafya babası cinayetinde yeni gelişme! 'Kardeşi öldürttü, bize kumpas kurdu' Antalya’da 2020 yılında Azerbaycanlı suç örgütü lideri 'Lotu Guli' lakaplı Nadir Salifov'un (48) öldürülmesiyle ilgili 8 sanığın yargılandığı davada tutuklu sanıklar Khagan Zeynalov (29) ile Amir Hamidli'ye (29) ağırlaştırılmış ömür boyu, Ali Movlamlı (30) ile Resul Gasanov'a (31) 12 yıl 6'şar ay hapis cezası verildi. Tutuksuz 4 sanık ise beraat etti.
6.04.2024 Haberler
Azerbaycanlı mafya babası cinayetinde yeni gelişme! 'Kardeşi öldürttü, bize kumpas kurdu'
Azerbaycanlı mafya babası cinayetinde yeni gelişme! 'Kardeşi öldürttü, bize kumpas kurdu' Antalya’da 2020 yılında Azerbaycanlı suç örgütü lideri 'Lotu Guli' lakaplı Nadir Salifov'un (48) öldürülmesiyle ilgili 8 sanığın yargılandığı davada tutuklu sanıklar Khagan Zeynalov (29) ile Amir Hamidli'ye (29) ağırlaştırılmış ömür boyu, Ali Movlamlı (30) ile Resul Gasanov'a (31) 12 yıl 6'şar ay hapis cezası verildi. Tutuksuz 4 sanık ise beraat etti.
6.04.2024 Gündem
6 yaşında evlendirme davasında yeni gelişme!
6 yaşında evlendirme davasında yeni gelişme! İstanbul Bölge İdare Mahkemesi'nin 6 yaşında evlendirildiği iddiasıyla açılan davada yargılanan Kadir İstekli, Yusuf Ziya Gümüşel ve Fatıma Gümüşel'in hapis cezalarının bozulması yönünde karar vermesinin ardından, davanın yeniden görüleceği tarih belli oldu.
1.03.2024 Gündem
6 yaşında evlendirme davası: İstinaf cezayı az bularak bozdu! Yeniden yargılanacaklar
6 yaşında evlendirme davası: İstinaf cezayı az bularak bozdu! Yeniden yargılanacaklar 6 yaşında evlendirilme davasından sanık Kadir İstekli 30 yıl, Yusuf Ziya Gümüşel 20 yıl ve Fatıma Gümüşel’in 16 yıl 8 ay hapis cezası ile cezalandırıldıkları karar istinaf mahkemesi tarafından bozuldu. Mahkeme cezanın arttırılması gerektiğini belirterek kararın usul ve esas yönünden bozulmasına karar verdi.
23.02.2024 Gündem
Yüzde 85'i sigara içiyor! Türk erkekleri, akciğer kanseri görülme sıklığında dünya birincisi
Yüzde 85'i sigara içiyor! Türk erkekleri, akciğer kanseri görülme sıklığında dünya birincisi Dünya Sağlık Örgütü'nün verilerine göre akciğer kanserinin dünya çapında hem erkeklerde hem de kadınlarda kansere bağlı ölümlerin en önde gelen nedeni olduğunu ifade eden Göğüs Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Güven Olgaç, “2020 yılı istatistiklerine göre ülkemiz, dünyada akciğer kanseri görülme sıklığı açısından erkeklerde 1. her iki cinste ise 5. sıradadır. Akciğer kanserinden ölüm hızı sıralamasında Türkiye, tüm dünya ülkeleri arasında ne yazık ki 4. sıradadır” dedi.
22.02.2024 Genel Sağlık
Üçağızlı sakinlerinin yemek menüleri
Üçağızlı sakinlerinin yemek menüleri Hatay’ın Yayladağı ilçesinde bulunan Üçağızlı Mağaraları, 72-29 bin yıl öncesindeki insanların yaşamlarına dair önemli buluntular içeriyor.
19.02.2024 Arkeoloji
Türkiye'nin ilk yerli ve milli gözetim radarı! 1 milyon kilometrekarelik alan izlenecek
Türkiye'nin ilk yerli ve milli gözetim radarı! 1 milyon kilometrekarelik alan izlenecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türk mühendislerince geliştirilen Türkiye’nin ilk yerli ve milli sivil gözetim radarının saha kabulünün başarı ile yapıldığını ve Gaziantep Havalimanı’nda hizmete hazır olduğunu bildirdi.
18.02.2024 Ekonomi
Kiraları düşürecek 5 adım! Merkez Bankası’nın son enflasyon raporunda açıklandı
Kiraları düşürecek 5 adım! Merkez Bankası’nın son enflasyon raporunda açıklandı Merkez Bankası enflasyon raporunda konut kiralarını düşürecek bazı önerilerde bulundu. Öneriler arasında kiralık konut arzının planlanarak artırılması, devlet destekli kiralık sosyal konut sistemi, Sermaye Piyasası Kurulu'na bağlı şirketlerle kurumsal kiralama, hisseli kiracılık uygulaması ve konut sayısına göre kademeli vergilendirme ve boş konut vergisi de var.
17.02.2024 Ekonomi
Alper Gezeravcı, uzaya çaltı ağacından yapılma nazarlık götürdü
Alper Gezeravcı, uzaya çaltı ağacından yapılma nazarlık götürdü Akdeniz Üniversitesi Yörük Kültürü Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Fatih Uslu, Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın uzaya çaltı ağacından yapılma özel bir nazarlık götürdüğünü açıkladı.
30.01.2024 Gündem
Sosyal medya fenomeni Onur Elmas için 20 yıl hapis talebi
Sosyal medya fenomeni Onur Elmas için 20 yıl hapis talebi Devre mülk satışı ve reklamı faaliyeti adı altında bir çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen sosyal medya fenomeni Onur Elmas’ın da aralarında bulunduğu 7 kişi hakkında ‘Nitelikli dolandırıcılık’ suçundan 20 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
26.01.2024 Gündem
MİT'ten kaçış yok! Terörist Liman Suwyeş'e Kamışlı'da operasyon
MİT'ten kaçış yok! Terörist Liman Suwyeş'e Kamışlı'da operasyon Terör örgütlerine yönelik darbeler devam ederken PKK/YPG'ye Suriye'de başarılı bir operasyon daha gerçekleştirildi. MİT'in düzenlediği operasyonun ayrıntıları da belli oldu.
16.01.2024 Haberler
Son dakika... MİT'ten kaçış yok! Terörist Liman Suwyeş'e Kamışlı'da operasyon
Son dakika... MİT'ten kaçış yok! Terörist Liman Suwyeş'e Kamışlı'da operasyon Terör örgütlerine yönelik darbeler devam ederken PKK/YPG'ye Suriye'de başarılı bir operasyon daha gerçekleştirildi. MİT'in düzenlediği operasyonun ayrıntıları da belli oldu.
16.01.2024 Gündem
Suriye Hakkında Bilgiler; Suriye Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Suriye Hakkında Bilgiler; Suriye Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Arap ülkelerinden biri olup ünlü şehirlere sahip olan Suriye iç savaşlardan dolayı adını sıklıkla söz ettirmektedir. Günümüzde en çok araştırılan ülkelerden biri olan Suriye ülkesi pek çok kişi tarafından da merak edilmektedir. Peki Suriye Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı nedir? Sizlere Suriye ülkesi hakkında merak edilenleri detaylıca derledik.
3.01.2024 Dünya
Bir miladi yıl daha biterken
Bir miladi yıl daha biterken Miladi takvim Dünya’nın Güneş etrafındaki dönüş süresi olan 365 gün 6 saatlik zamanı “1 yıl” kabul etti. Günümüzde, Türkiye’de de Cumhuriyet dönemiyle birlikte kabul edilen takvim, Papa 13.Gregoryen’in Güneş esaslı Miladi takvimidir.
31.12.2023 Dünya
Suyun yarısı yok oluyor
Suyun yarısı yok oluyor Tarım Bakanı Yumaklı’nın “Su kıtlığı çeken ülke haline gelebiliriz” uyarısına karşın, suyumuzun neredeyse yarısının henüz çeşmeye ulaşmadan yok olduğu ortaya çıktı. Araştırmaya göre, kentlerde su şebekelerinde yaşanan kayıp kaçak oranı yüzde 50’nin üstünde.
29.12.2023 Gündem
Yerlileşti, maliyeti yüzde 30 düştü
Yerlileşti, maliyeti yüzde 30 düştü Japonya’da 100, Avrupa’da 50 yılını dolduran iklimlendirme şirketi Daikin, Türkiye’de, Sakarya’daki tesislerindeki üretiminde yerlileşme oranını artırarak maliyetlerini iki yılda yüzde 30 düşürdü. 2023 Sürdürülebilirlik Raporu’nu yayımlayan şirketin faaliyetleriyle ilgili bilgi veren Daikin Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Neslihan Yeşilyurt şunları söyledi:
21.12.2023 Ekonomi
KASTAMONU VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN
KASTAMONU VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN KASTAMONU VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN KAT KARŞILIĞI KONUT İNŞAATI YAPIM İŞİ İHALE İLANI İhaleye Konu Taşınmazın; İli Kastamonu İlçesi Merkez Mahallesi Kuzeykent Cadde-Sk...
13.12.2023 Resmi İlanlar
OECD bölgesinde işsizlik oranı yüzde 5'in altında
OECD bölgesinde işsizlik oranı yüzde 5'in altında Ekonomik Kalkınma ve İşbirliği Örgütü (OECD) bölgesinde işsizlik oranı ekim ayında bir miktar yükselmesine rağmen üst üste 15'inci ayda da yüzde 5'in altında kalmayı başardı.
13.12.2023 Uzmanpara
İş dünyası önemli transferler yaptı
İş dünyası önemli transferler yaptı Türkiye'nin önde gelen şirketleri stratejik birimleri için yönetici pozisyonlara yaptığı atamaları devam ettirdi.
9.12.2023 Milliyet Executive
5 yıl tutuklu kalıp, beraat etmişti! Tekrar yakalama kararı çıkarıldı
5 yıl tutuklu kalıp, beraat etmişti! Tekrar yakalama kararı çıkarıldı Eskişehir’de TIR şoförü Cem Sarıkan'ın (35) 2014 yılında Taşıyıcılar Kooperatifi'nin altındaki mescitte öldürülmesine ilişkin yargılandığı davada 5 yıl tutuklu kaldıktan sonra 25 yıl 10 ay hapis cezası alan Ali Çetin, 2020 yılında ‘delil yetersizliği’ nedeniyle beraat etti. Yeniden başlatılan soruşturma kapsamında cinayet şüphelisi olduğu gerekçesiyle hakkında yeni dava açılan Ali Çetin hakkında tekrar yakalama kararı çıkarıldı.
28.11.2023 Gündem
POMEM başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? Polis Akademisi 31. Dönem POMEM polis alımı başvuru şartları ve tarihleri ne?
POMEM başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? Polis Akademisi 31. Dönem POMEM polis alımı başvuru şartları ve tarihleri ne? 31. Dönem POMEM başvurularının ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Polis olmak isteyen adaylar "POMEM polis alımı başvuru tarihleri ne zaman ve ne kadar polis alımı yapılacak?" sorularının cevabını araştırıyor. İşte, 2023 POMEM polis alımı başvuru şartları ve tarihleri…
22.11.2023 Bilgi Rehberi
Kadın girişimci devletten destek aldı! Hayvancılık yapıyor
Kadın girişimci devletten destek aldı! Hayvancılık yapıyor Erzincan'da küçükbaş hayvancılığın geliştirilmesi amacıyla hayata geçirilen "Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var" projesi kapsamında destekleme alan kadın girişimci hayvan varlığını artırarak üretmeye devam ediyor.
20.11.2023 Kobi
Mali soruları geçiştirdi
Mali soruları geçiştirdi Yasa dışı bahis, kara para aklama, vergi kaçakçılığı, suç işlemek amacıyla örgüt kurma suçlarından tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin saatler süren toplam 74 sayfalık emniyet ifadesi ortaya çıktı.
10.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

2020 Yılı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.