Geri Dön
2030'dan gelen zaman yolcusu 2070'teki haliyle tanıştı

2030'dan gelen zaman yolcusu 2070'teki haliyle tanıştı

2030 yılından geldiğini iddia eden, iddialarının doğruluğunu kanıtlamak için yalan makinesi testine tabi tutulan ve yalan makinesi testine göre söylediklerinin doğru olduğu çıkan Noah Novak, 2070 yılındaki hali ile karşılaştığını ve tanıştığını gösteren bir videoyu paylaştı.

Mehmet Can Kömürcü
Mehmet Can Kömürcü

Dark dizisini izleyen ya aklını kaçırıyor ya da kendi Dark hikayesini yaratma peşine düşüyor. Belki de hayatı Dark yapmış sallıyor.

En ünlü zaman yolcularından olan Noah Novak, 2070'teki hali ile karşılaştığını ve aynı kişi olduklarını öne sürdüğü bir videoyu paylaştı.

2030 versiyon Noah, 2070 versiyon Noah'ın kendisine bazı kişisel bilgileri gösterdiğini, hayat boyunca neler yaptığını ve yaşadığı olayları anlattığını söylüyor.

Noah 2030, Noah 2070'in bugüne kadar yaptığı her şeyi bir bir anlatmasını son derece inandırıcı bir kanıt olarak düşünüyor.

2030'dan gelen Noah yalan makinesi testine tabi tutuldu!

Noah 2030, Noah 2070'e ''Benimle nasıl konuşabiliyorsun?'' diye soruyor.

Noah 2070 ''Zaman yolcularına paradoksları engellemeye yardımcı olması için mikroçipler yerleştiriyorlar, böylece zaman yolcuları düzensiz bir şekilde konuşmuyor'' yanıtı veriyor.

Noah 2070, gelecekte otomobillerin çok hızlı şekilde insanların ulaşımını sağlayabildiğini ve uydular aracılığıyla bir savaş başlayacağını söylüyor.

Noah 2030 ise kendi zamanında savaş naraların atıldığını fakat olası bir savaşın ne zaman başlayacağını tahmin etmenin güç olduğunu aktarıyor.

Zamanda yolculuk yaptığını iddia eden 7 kişi!

Fakat Noah 2070, kendi zamanında yaşanan savaşa hangi ülkelerin katıldığını söylemiyor. Buna sebep olarak da zaman paradoksu yaratabileceği endişesini dile getiriyor.

Aynı şekilde bedenine yerleştirilen mikroçip hakkında da bilgi vermekten kaçınıyor.

Herhalde önümüzdeki birkaç içinde Noah'ın biraz da 2070 versiyonu zaman yolculuğu gündeminin ilk sıralarında yer alacak.

Instagram.com/mehmetcankmrc
twitter.com/mehmetcankmrc
YouTube.com/mehmetcankomurcu

Benzer İçerikler