Gündem 21 Kasım Show TV yayın akışı listesi!

21 Kasım Show TV yayın akışı listesi!

21.11.2016 - 11:41 | Son Güncellenme:

21 Kasım SHOW TV yayın akışında bulunan eğlence programları, dizi ve filmleri bulunmakta. İşte 21 Kasım SHOW TV yayın akışında bu akşam yer alan İçerde dizisi izleyenleri ekrana kilitleyecek.

21 Kasım Show TV yayın akışı listesi

SHOW TV CİNER MEDYA grubu bünyesinde yayın yapan, genel yayın yönetmenliğini Haluk ŞİRİN'in yaptığı ulusal bir televizyon kanalıdır. Bir çok sevilen dizi ve programı bünyesinde bulundurmaktadır. Bütün bir hafta boyunca SHOW TV yayın akışında hangi programların yayınlanacağını internet sitesinden öğrenebilirsiniz. 21 kasım SHOW TV yayın akışında magazin programları, haberler ve sevilen bir çok dizi yer alıyor. Star yayın akışının detaylarını içeriğimizde bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

21 Kasım SHOW TV Yayın Akışında Neler Var?

21 kasım SHOW yayın akışı, güne Gelin Evi ile başlıyor.. Nasıl bir gelin adayı olduklarını ispat etmek için 5 gelin adayı her gün birbirinin evlerini ziyaret ediyor, haftanın sonunda 5 tam altın kazanma şansları var. 2. sezon tanıtımını kaçırmamak 07:15'te ekran başında olun.

21 kasım SHOW TV yayın akışı saat 09:30'da Zahide YETİŞ'le isimli programla devam ediyor. Bizden biri, içten samimi anlatımıyla halkımızın beğenisini ve sevgisini kazanan Zahide YETİŞ yaşanmış hikayeler, yemek tarifleri, kendi alanlarında uzmanlaşmış birçok ünlü konuk ile birlikte size hayata dair aynı zamanda keyifli bilgiler paylaşıyor.

Haberin Devamı

21 kasım SHOW TV yayın akışında yer alan bir diğer program da Nursel'in Evi saat 12:00'de yayında. Bu programda evinde misafirlerini ağırlayan Nursel ENGİN, yemekten ev temizliğine, güzellik sırlarından hobi bahçe işlerine hayata dair birçok püf noktasının yer aldığı hayatınızı kolaylaştıracak bir çok bilgiyle karşınıza çıkıyor.

21 kasım SHOW TV yayın akışı saat 13:00'te Gelin Evi programı 2. sezon 1. bölüm ile karşınıza çıkıyor. Seda SAYAN ve Uğur ARSLAN'ın sunduğu evlilik programı Evleneceksen Gel

21 kasım SHOW TV yayın akışında saat 15:00'te yayında olacak. Hayatlarına yepyeni bir sayfa açmak isteyen gelin ve damat adaylarının sesini duyurmak, onlara uygun eş adayını bulmak için ekran karşısına geçiyorlar.

21 kasım SHOW TV yayın akışı 18:45'te Show Haber ile devam ediyor. Tecrübeli sunucu Jülide ATEŞ'in sunumuyla tarafsız ve doğru haber ve yeni haftada gündemin nabzını tutmak için haber saatinde ekranda olun.

21 kasım SHOW TV yayın akışında saatler 20:00'yi gösterdiğinde Türkiye'nin yeni fenomen dizilerinden olmaya aday İçerde Dizisi yayında olacak. Çağatay ULUSOY'un başrolde yer aldığı dizi, aslında birbirlerini düşman sanan iki kardeşin intikam mücadelesine sahne oluyor. Bakalım bu bölümde kardeş olduklarını öğrenecekler mi?