Samsun 22 PUANIN 9’U ERSEL’DEN

22 PUANIN 9’U ERSEL’DEN

28.11.2015 - 11:35 | Son Güncellenme:

.

22 PUANIN 9’U ERSEL’DEN

Samsunspor’un başarılı hücum oyuncusu Ersel Aslıyüksek, “Hiçbir engel tanımadan yolumuza devam edeceğiz” dedi.
“Kurtarıcı” olarak anılan Ersel Aslyüksek, Giresunspor maçı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Sonradan oyuna giren ve takımını golleriyle kurtaran Ersel, Giresunspor’u yenip, Göztepe maçını unutturmaya çalışacaklarını belirtti.
“HİÇBİR ENGEL TANIMADAN DEVAM EDECEĞİZ”
Samsunspor’un başarılı futbolcusu Ersel Aslıyüksek, geçen hafta oynadıkları Göztepe maçında istemedikleri bir sonuç aldıklarını belirterek, “Herkes bu duruma çok üzüldü. Oynayacağımız Giresunspor maçında bu durumu telafi edeceğiz inşallah. Çalışmalarımızı iyi bir şekilde sürdürüyoruz. Giresunspor’u yenip kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Giresunspor, iyi bir takım ama biz yolumuza bakacağız. Hiçbir engel tanımadan devam edeceğiz. Bu sene lig daha dişe diş geçiyor. Ligimiz geçen seneye oranla kalite olarak biraz daha arttı. Bu sene PTT 1. Lig’de Süper Lig’den gelen çok futbolcu var. O yüzden bir takın ne çıkabiliyor ne de düşebiliyor. Hep arka arakaya gidiyorlar. Bizim daha iyi çalışarak daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum” diye konuştu.
Sonradan oyuna girip takıma kazandırdığı puanlar hakkında açıklamalarda bulunan Ersel, “Takıma katkılı bir futbolcu olduğum için çok mutlu oluyorum. Hocam beni ne zaman düşündüyse ben de onun yüzünü kara çıkartmadım. Takım için her zaman elimden gelenin en iyisini yaptım. İnşallah bundan sonra her şey daha güzel devam edecek” şeklinde konuştu.
22 PUANIN 9’U ERSEL’DEN
Samsunspor’un başarılı hücum oyuncularından 22 yaşındaki Ersel Aslıyüksek, bu sezon kırmızı-beyaz formayla PTT 1. Lig’de 9 maça çıktı. Bu maçlardan sadece Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında ilk 11’de görev alan Ersel, 46. dakikada yerini Alperen Pak’a bıraktı. Oynadığı 9 maçta toplam 379 dakika görev yapan Ersel, az süre almasına rağmen, takımına 3 gollük katkı yaparak liderlik koltuğunda bulunmasında etkili oldu. Ersel bu sezon ligde Boluspor, 1461 Trabzon ve Adanaspor ağlarına 1’er gol attı. Ersel, sonradan oyuna girdiği bu maçlarda Boluspor ve 1461 Trabzon maçlarında galibiyeti getiren golü atarken, Adanaspor maçında ise beraberlik golünü attı. Beraberlik golünün ardından Samsunspor maçı 2-1 kazandı. Yetenekli futbolcu, takımına toplamda 9 puanlık bir katkı yaptı.