Geri Dön

23 Aralık günün menüsü ( Geleneksel lezzetler)

23 Aralık günün menüsü geleneksel lezzetleriyle hizmet vermeye devam ediyor. Geleneksel lezzetlerimizle sofraları şenlendirmek isteyenler için 23 Aralık günün menüsü en güzel rehber olarak. İşte karşınızda geleneksel lezzetlerle 23 Aralık günün menüsü…

23 Aralık günün menüsü ( Geleneksel lezzetler)

Geleneksel lezzetler dünden bugüne damak tadımızda yer etmiş yemeklerden oluşuyor. Her zaman gelenekçi yemeklerden yana olanlar için 23 Aralık günün menüsünde de onları mutlu edecek tarifiler veriyoruz. Hem yemek, hem salata hem de tatlıdan vazgeçmeyerek şahane bir sofraya oturacaklar dikkat. 23 Aralık günün menüsü başlıyor…

23 Aralık günün menüsü tariflerinde neler var?

Köfteli nohut tarifi


Ezogelin çorbası tarifi


Domatesli bulgur pilavı tarifi


Ev yapımı kolay şekerpare

Gavurdağı salatası tarifi

Geleneksel lezzet deyince aklımıza tabii ki Gavurdağı salatası geliyor.İşte Gavurdağı salatası tarifi…

Malzemeler
*4 tane domates
*1 tane yeşil biber
*1 tane soğan
*3-4 dal taze soğan
*1-2 dal maydanoz
*Kırılmış ceviz
*Zeytinyağı,
*Nar ekşisi,
*Sumak,
*Tuz

Yapılışı
Domatesi, biberi, soğanı, maydanozu ve cevizleri güzelce doğrayın. Özellikle sebzeleri doğrarken ufak parçalara halinde olmasına dikkat edin.


Bir kabın içinde iyice karıştırın. Üzerine dilediğiniz miktarlarda sumak ve zeytinyağı ekleyin. Yine isteğe göre nar ekşisi ve ceviz ekleyerek servis yapın.


Afiyet olsun

Eda İle Ne Konuştuk? - Sibil Çetinkaya Sempatik tavırları ve giyim tarzı ile birçok kişinin beğenisini kazanan Sibil Çetinkaya, Eda Özdemir'in bu haftaki konuğu oldu.
Yazarlar

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber