Gündem 23 Mart Kanal D yayın akışı - Vatanım Sensin’ de bu akşam neler olacak?

23 Mart Kanal D yayın akışı - Vatanım Sensin’ de bu akşam neler olacak?

23.03.2017 - 07:22 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin en sevilen dizilerinden biri olan ve Milli Mücadele dönemini anlatan Vatanım Sensin dizisinin son bölümüne ait fragman geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. Perşembe günü oynayacak olan Vatanım Sensin dizisinin 20. Bölümünün fragmanını izleyen takipçilerinde bildiği üzere olaylar giderek karmaşık bir hale geliyor!

23 Mart Kanal D yayın akışı - Vatanım Sensin’ de bu akşam neler olacak

Perşembe günü yayınlanacak olan bölümün fragmanında Hilal’in yaraladığı Leon için dua ettiği görülüyor. Bir önceki bölümde gerçekleşen bombalı saldırı ile birlikte Leon’a tuzak kurarak intihar etmeye çalışan Hilal, arkadaşı ile birlikte yapmış olduğu saldırıda Leon’u vurdu. Yaralı Leon hastaneye götürülürken, Leon’un tedavisi ile ilgilenen Azize, yanına Hilal’i çağırarak Leon’un iyileştiği takdirde onu öldüreceğini söyledi. Leon’a karşı yoğun hisler besleyen Hilal, Vatanım Sensin dizisinin 20. bölümünde Leon’un iyileşebilmesi için dua edecek ve ne olursa olsun sonuçlarına katlanacağını söyleyecek.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Hilal Hislerini Söylüyor!

Vatanım Sensin dizisinin 19. Bölümünde yaşanmış olan patlamalı saldırının arkasında Cevdet’in de bir parmağı olduğunu düşünen Azize, Cevdet’e saldırdı. Hilal ise birçok kişinin yaşamını yitirdiği bu saldırının ardından Leon’a arkadaşları ile birlikte pusu kurdu ve onu silah ile yaraladı. 20. Bölümün fragmanında görüldüğü üzere iyileşme sürecinde olan Leon, gözlerini açtığında Hilal onun ellerini tutacak ve yaptığı her şey için pişman olduğunu dile getirecek. Böylece Perşembe günü 20. Bölümü yayınlanacak olan Vatanım Sensin dizisinde, Leon’un kurtulmasına çok sevinen Hilal, Leon’un elini tuttuktan sonra onu ne kadar çok sevdiğini söyleyecek.

Azize, Cevdet’i Tehdit Ediyor

Birkaç bölüm önce Vatanım Sensin kadrosuna dahil olan Okan Yalabık, Cevdet karakteri ile satranç oynayacak. Üstelik bu oyun bölüme damgasını vuracağa benziyor. Bu bir yana patlamanın failinin Cevdet olduğunu düşünen Azize, bu konu hakkında Cevdet ile yüzleşecek.

Patlamayı duyar duymaz Azize ve Hilal’in sağlık durumlarını kontrol etmek için meydana doğru koşacak. Saldırıyı hafif yaralı bir şekilde atlatmayı başaran Azize ise eline aldığı bıçakla, Cevdet’i tehdit edecek. Yaşananlar ile herhangi bir bağlantısı olmadığını dile getiren Cevdet, Azize’ye masum olduğunu anlatmaya çalışacak.

Daha önce Halide Edip Adıvar tarafından yapılan konuşmanın bir benzerini tekrarlamak isteyen Azize, Milli Mücadele konusunda olacaklardan habersiz bir şekilde meydana toplanan halka birlik çağrısında bulunacak. Fakat Azize’nin konuşması biter bitmez bomba patlayacak ve birçok kişinin daha yaşamını yitirmesine sebep olacak. Bombadan hafif yaralı bir şekilde kurtulan Azize ve Hilal daha sağlam adımlar atmaya karar verecek.

Hilal Leon’u Öldürecek Mi?

İçinde bulundukları durumdan dolayı Yunan askerlerine öfkeli olan Hilal, arkadaşları ile birlikte örgütlenip Leon’a pusu hazırlayıp patlatılan bombanın hesabını sorarken elinde tuttuğu silahı acımasız bir şekilde ateşleyecek. Silahtan çıkan kurşun sebebiyle yaralanan Leon’un ölüp ölmeyeceği ise Vatanım Sensin dizisinin 20. Bölümünde belli olacak. Hastanede kendine gelmeye başlayan Leon ile ilgilenen Azize, Leon’un iyileşmesi halinde Hilal’i öldüreceğini öğrenip bunu kızına iletecek.

Azize Cevdet’e İnanmayacak

Patlamayı duyduktan sonra Hilal ve Azize’nin durumlarını kontrol etmek isteyen Cevdet, ikisinin de tedavi altına alınmasını sağladıktan sonra hastaneye gittiklerinde Azize ile büyük bir gerginlik yaşayacak. Patlamanın sorumlusunun Cevdet olduğunu düşünen Azize, bir bıçak ile Cevdet’i tehdit etse de, Yunan askerlerinin arasına sızmış ve vatanı için mücadele etme uğruna ailesini bile ikinci plana atmış olan Cevdet, masum olduğunu kanıtlamaya çalışacak.

Azize ve Tevfik Evleniyor Mu?

Geçtiğimiz bölümlerde Cevdet’in Azize’ye “Boş ol” diyerek ondan ayrılmasının ardından dost görünümlü düşman Tevfik’in etmiş olduğu teklifi gebe olduğunu söyleyerek reddeden Azize, daha sonra bu isteğini kabul edeceğini söyledi. Bu durumu öğrenen Cevdet ise Tevfik’i bir başka bölgeye süreceğini açıkladıktan sonra “Kendini öldürmek için sakladığın kurşun duruyor mu?” diye sordu.