Aile 23 Nisan Çocuk Festivali Vialand'de!

23 Nisan Çocuk Festivali Vialand'de!

18.04.2014 - 10:10 | Son Güncellenme:

VIALAND Tema Park, İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü ile gerçekleştirdiği'Eğlenirken Öğreniyoruz Projesi' ile 23 Nisan Çocuk Festivali'ne ev sahipliği yapıyor.

23 Nisan Çocuk Festivali Vialandde

23 Nisan Çocuk Festivali'nde 39 ilçedeki öğrenci, öğretmen verefakatçilerden oluşan toplam 3 bin 500 kişi VIALAND Tema Park'ı ziyaret

Haberin Devamı

edecek. Çocuklar 30 eğlence ünitesinde hem eğlenecek hem de Fatih'in Rüyasıünitesinde İstanbul'un fethini izleyecek...

Dünya standartlarındaki üniteleriyle, Türkiye’de eğlence anlayışına farklı bir boyut kazandıran VIALAND Tema Park, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusuna da ev sahipliği yapacak. İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü ile gerçekleştirilen 'Eğlenirken Öğreniyoruz Projesi' kapsamında VIALAND Tema Park'ta 23 Nisan Çocuk Festivali düzenlenecek. Festival ile 39 ilçedeki öğrenci öğretmen ve refakatçilerden oluşan toplam 3 bin 500 kişi VIALAND Tema Park'ı ücretsiz ziyaret edecek. Festivalde çocuklar VIALAND'deki 30 eğlence ünitesinde keyifli saatler geçirecek. 'Eğlenirken Öğreniyoruz Projesi'nin temelini oluşturan Fatih'in Rüyası ünitesi ise çocuklara İstanbul'un fethini canlı canlı izleme imkanıverecek.

Haberin Devamı

Fatih'in Rüyası ünitesi, 1 Nisan'da yapılan yeni sezon açılışıyla birlikte hizmete girdi. 20 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Fatih'in Rüyası ünitesi Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u fethini, robot heykellerle birlikte ziyaretçilere yaşatıyor. Saatte 1000 kişiye İstanbul'u yeniden fethetme imkanı sağlayan Fatih'in Rüyası ünitesi 4 bin metrekarelik alan üzerine kuruldu. Ünitede 1000 metreküp su ve gerçek boyutta 146 adet insanımsı robot kullanıldı. Ünite içinde ayrıca 8 adet hareketli dekor, 14 metre uzunlukta ve 9 metre yükseklikte 2 adet gemi, 12 metre uzunlukta suya inen gemi dekoru da mevcut.

Müzikleri Can Atilla tarafından bestelenen ünitede Fatih’in konuşmalarını ise Burak Sergen seslendiriyor. 30 eğlence ünitesinin bulunduğu VIALAND Tema Park'ta aynı anda 15 bin kişi sınırsız eğlence yaşayabiliyor.

SüngerBob VIALAND’de

Çocuklar kadar yetişkinler tarafından da ilgiyle takip edilen SüngerBob’un denizaltı macerası da VIALAND Tema Park’ta... En iyi animasyon, en iyi ses düzenlemesi gibi birçok alanda 9 Emmy ödülü sahibi SüngerBob’un 4 boyutlu simülasyon gösterisi, uluslararası 26 farklı ödüle de sahip.

Dünyada anaokulu çağındaki çocukların en çok ilgi gösterdiği karakterlerden olan Kaşif Kız Dora ile 4 boyutlu sinema keyfi de VIALAND Tema Park'ta yaşanıyor.

Haberin Devamı

Dev balon şovu!

Dünya çapında üne kavuşmuş olan ve her yaştan hayran kitlesine sahip Bruce Airhead de bu yıl VIALAND Tema Park’ta yapacağı gösterilerle ilgi odağı olacak. İlk kez VIALAND Tema Park ile Türkiye'ye gelen Bruce Airhead, dev bir şişme balonla büyüleyici şovlar yapıyor.

Eğlence hiç durmayacak!

VIALAND'de 23 Nisan'ın her dakikası eğlenceli geçecek. VIALAND Tema Park'ın girişinden itibaren Kaptan Gaga, Kaşif Dora ve SpongeBob maskotları da park içinde gezerek çocukları çizgi film dünyasına yolculuğa çıkaracak. Tüm karakterler VIALAND AVM Tramwayı ile büyük geçiş yapacaklar...

Yazarlar