Ankara 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı'na Doğru

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı'na Doğru

20.04.2018 - 16:39 | Son Güncellenme:

.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramına Doğru

ANTALYA (AA) - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, 30 dakikalığına koltuğunu Sultan Alparslan İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Esmanur Yıldırım'a bıraktı.

Haberin Devamı

Kumluca Sultan Alparslan İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Yıldırım, okul müdürü Ahmet Akdemir ve öğretmenleriyle birlikte Kumluca Belediye Başkanı Çetinkaya'yı ziyaret etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Başkan Çetinkaya, başkanlık görevini Yıldırım'a devretti.

Esmanur Yıldırım, Çetinkaya'ya başkanlık makamını teslim ettiği için teşekkür etti.

Görev değişiminden sonra Çetinkaya tarafından Yıldırım'a sorulan "Başkan olsaydın en önemli icraatın ne olurdu?" sorusuna Yıldırım'ın cevabı "Çevre kirliliğini ortadan kaldırıcı çalışmalar yapardım." oldu.

Yıldırım, daha sonra belediye ekiplerine, çocuk parklarındaki kumların zamanla kirlendiğini, kumların belli periyotlarla değiştirilmesi gerektiğini iletti.

Haberin Devamı

Kumluca Belediye Başkanı Çetinkaya ise, kendisinin ülkenin gençlerine sonsuz güven duyan kişilerden birisi olduğunu, özellikle de son yıllarda gençlerin başarılarının bunu desteklediğini söyledi.

Çetinkaya, "Bu ülkenin yarınları, gençlerimizin dünyanın geleceğine yön verecek fikirleriyle şekillenecek. Öğrencimiz Esmanur Yıldırım'ı kalıcı olarak başkanlık ve daha büyük makamlarda görmeyi temenni ederiz." dedi.

Ziyaret sonunda Yıldırım, Başkan Çetinkaya'ya çiçek takdim etti.