Denizli 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı'na Doğru

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı'na Doğru

21.04.2018 - 19:02 | Son Güncellenme:

.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramına Doğru

DENİZLİ (AA) - AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Haberin Devamı

Milletvekili Tin, mesajında, Türk milletinin Kurtuluş Savaşında tüm imkansızlıklara rağmen, ayağına pranga vurulmasına asla izin vermediğini ve o çetin mücadeleyi zaferle taçlandırdığını ifade etti.

TBMM'nin kuruluşunun geleceğin teminatı çocuklara armağan edildiğini dile getiren Tin, şunları kaydetti:

"Geleceğimizin teminatı gençlerimize güveniyoruz. 23 Nisan 1920 tarihi milli iradeye musallat olan güçlerin bertaraf edildiği, çocuklarımıza daha huzurlu ve güvenli bir gelecek bırakma mücadelesinin bayramla taçlandığı tarihi ve özel bir gündür. Bu gün milletimizin onur ve gurur günüdür. Medeniyetimizin bizlere emaneti olan bu tarihi mirası son nefesimize dek koruyacak ve gelecek nesillerimize emanet olarak teslim edeceğiz. Bizim gelecek idealimizin yılmaz savunucuları ve bekçileri, milli şuurla yetişen, devletimizin bekasına sevdalı ve milletimizin özgürlüğü ile ülkemizin bağımsızlığını savunan Türk bayrağı gibi asil gençlerimizdir."

Haberin Devamı

Her dönemde sayısız saldırılara maruz kalan ve ihanet çeteleriyle mücadele eden Türkiye'nin bekasını muhafaza için destansı mücadeleler gerçekleştirdiğine işaret eden Tin, "Medeniyetimize karşı var olan sorumluluğumuzu ancak geleceğimize sahip çıkarak yerine getireceğimiz aşikardır. İstiklalimizi her ne pahasına olursa olsun istikbale taşıma konusunda kararlıyız. Millet olarak bir ve beraber ay yıldızlı bayrağımızın gölgesinde kardeşçe yaşamaya ve güçlü Türkiye'yi inşa etmeye hep birlikte devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.