Edirne 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı'na Doğru

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı'na Doğru

20.04.2018 - 18:04 | Son Güncellenme:

.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramına Doğru

EDİRNE (AA) - CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Haberin Devamı

Gaytancıoğlu, mesajında, TBMM'nin bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasında büyük bir dönüm noktası olduğunu belirtti.

Dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın yalnız Türkiye'de değil tüm dünya çocukları tarafından kutlanan bir bayram olduğunu kaydeden Gaytancıoğlu, "Ulu önderimiz Atatürk, bu bayramı çocuklara armağan ederek dünyada başka hiçbir yerde eşi benzeri bulunmayan eşsiz ve asil bir davranış örneği göstermiştir. Çocuklarımızın daha mutlu olduğu ve geleceklerinin daha iyi olduğu bir Türkiye yaratma çabası ile var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşünceler ışığında çocuklarımızın ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, bugünü çocuklara armağan eden ülkemizin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ve ulusal Kurtuluş Savaşımızın kahramanlarını bir kez daha saygı ve şükranla anıyorum." ifadelerini kullandı.