Geri Dön

24 Kasım günün menüsü (Öğretmenler Günü yemeği)

24 Kasım günün menüsü her zamankinden daha özel… Öğretmenler Günü dolayısıyla özenerek hazırladığımız 24 Kasım günün menüsü yemeklerimizi öğretmenlerimize armağan ediyoruz. Peki 24 Kasım günün menüsü hangi yemeklerden oluşuyor?

24 Kasım günün menüsü (Öğretmenler Günü yemeği)

Bütün günler özel ancak bugün bir başka. 24 Kasım günün menüsü Öğretmenler Günü dolayısıyla daha da anlamlı olacak. İlkokul dönemlerimizde Öğretmenler Gününde sınıftaki tüm arkadaşlarımız öğretmenimiz için evde bir şeyler yapar getirirdi. Kekler, tatlılar, börekler… Öğretmenimizi mutlu edeceğini düşündüğümüz yiyecekler. Muhtemelen artık bu tip bir alışkanlık yok ancak biz 24 Kasım günün menüsünde varmışçasına böyle yemekler yapacağız.

24 Kasım günün menüsü Öğretmenler Günü özel yemeklerinde neler var?

PembeNar günün menüleri birbiriden güzel birbirinden lezzetli tariflerle dolu. Ancak 24 Kasım gününü menüsü bambaşka…

Pratik kurabiye tarifi

Portakallı cevizli kek

3 malzemeli pratik cheesecake tarifi

Mahlepli kurabiye tarifi

Kıymalı pırasalı börek

Portakallı limonata tarifi

Tüm bu güzel yiyeceklerin yanında tatlı mı tatlı bir limonata harika olur. O zaman değişik bir lezzet sunalım ve Portakallı limonatanın tarifini verelim.

Portakallı limonata için malzemeler;

*4 portakal
*4 portakal suyu
*3 limon
*3 limon suyu
*1 bardak maden suyu

Portakallı limonata yapılışı

Portakal ve limon sularının üzerine yine portakal ve limonları dilimleyin, üzerine maden suyunu ilave edin. İyice karıştırın.

Afiyet olsun

Eda İle Ne Konuştuk? - Sibil Çetinkaya Sempatik tavırları ve giyim tarzı ile birçok kişinin beğenisini kazanan Sibil Çetinkaya, Eda Özdemir'in bu haftaki konuğu oldu.
Yazarlar

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber