Kırşehir 24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü

24.11.2017 - 17:41 | Son Güncellenme:

.

24 Kasım Öğretmenler Günü

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kaman İlçe Başkanlığı, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçede görev yaptıktan sonra emekli olan öğretmenleri yemekte buluşturdu.

Haberin Devamı

Bir restorandaki yemekli toplantıya katılan aralarında Hasan Yazar, Rıza Şahin, Mümtaz Boyacıoğlu gibi Kaman'ın duayen öğretmenlerinin de bulunduğu yaklaşık 40 emekli öğretmen uzun süre sonra bir araya gelerek hasret giderdi.

İlçe Başkanı Necati Çolak, toplantıda yaptığı konuşmada, Kaman'a yapılan eğitim yatırımları ile ilgili bilgi verdi. Öğretmenlerin her zaman baş tacı olduğu vurgulayan Çolak, şöyle konuştu:

"Başta başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi rahmet, minnet ve şükran ile anarken, hayatta olan öğretmenlerimize sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde hayırlı ömürler diliyorum. Öğretmenlik her eve giren anne, baba gibi aileden bir ferttir. Bu kutsal mesleğe ömrünü vermiş, siz değerli öğretmenlerimizle bir arada olmaktan son derece mutlu olduk."

Haberin Devamı

Emekli öğretmenler adına ise Boyacıoğlu ve Yazar birer konuşma yaparak programı tertipleyen AK Parti İlçe yönetimine teşekkür etti.